Aşkta asla affedilmeyecek hatalar

0
1899

1- Şiddet: Size bir fiske bile vuranı asla ama asla affetmeyin. Affederseniz emin olun aynı şeyi hem de bu kez daha şiddetlisini yapacaktır.

2 – Aldatmak: İşte affedilmeyecek bir hata daha. Aldatmışsa, size aşkı eskisi kadar güçlü değil demektir. Affetseniz bile emin olun bir kez daha aldatılacaksınız. Aldatana kesinlikle bir şans daha vermeyin.

3- Büyük yalanlar: Hayatınızı etkileyebilecek yalanlardan söz ediyorum. Örneği evli olduğu halde “Evli değilim” demesi gibi. Bu tür bir yalan yakaladığınızda onu hemen postalayın.

4- Umursamazlık: Yanınızda yokmuşsunuz gibi davranıyorsa, sizinle ilgili hiçbir şeyle ilgilenmiyorsa ondan uzak durun.

5- Cimrilik: İşte kötü bir özellik daha. Paraya cimri olan aşkına da cimridir. Sizinle ilk tanıştığında para saçan sevgiliniz artık öyle değilse güle güle demenizin zamanı geldi.

6- Aşağılamak: Sizi herkesin önünde küçük düşürüyorsa, onurunuzu kıracak hakaretlerde bulunuyorsa sakın affetmeyin. Affederseniz, söylediği her şeyi kabullenmiş olursunuz.

7- Saygısızlık: Bir ilişkide sevgi kadar saygı da önemlidir. Kişiliğinize saygı göstermeyen insanla sakın ama sakın birlikte olmayın.

8- Değiştirmeye çalışmak: Sizi ya olduğunuz gibi kabul etmeli ya da bu işe hiç başlamamalı. Başladıktan sonra değiştirmeye çalışıyorsa affedilmeyecek bir hata yapmış demektir.

9- Kabalık: Hiç kimsenin bir başkasına kaba davranma hakkı yok. Kabalığı alışkanlık haline getirmiş kişiyi düzeltemezsiniz. Hemen ayrılın.

10- Alkol ve uyuşturucu: İlişki başladıktan sonra sevgilinizin alkol ya da uyuşturucu bağımlısı olduğunu fark etmişseniz bir an önce onu terk edin.

Önceki İçerikWall Street Journaldan Facebooka ağır suçlama
Sonraki İçerikSahte çam fıstığına aldanmayın
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz