Apple Gamepad Nedir – Apple Gamepad Ne Zaman Çıkacak

0
1147

Günümüzde bir oyun konsolu sahibi olmasalar bile, iPhone, iPad ve iPod Touch gibi cihazlar sayesinde kullanıcılar oyun dünyasından geride kalmıyor. Ancak firma oyun konusuna daha büyük çaplı düşünmeye başladı.

Zira epeydir reddedilmeyen Apple markalı bir oyun konsolu söylentisi ve yapımcıların, “olabilir” şeklinde yorumlamaları, böyle bir cihazın yakında karşımıza çıkacağını düşündürüyordu. Son gelişmeler, kısmen bu durumu doğruluyor.

Zira Mart ayında patenti hakkında belgeler ortaya çıkan Apple TV için, yeni bir patent daha ortaya çıktı. Söz konusu patent, Apple TV’ye bağlanabilen bir gamepad. Görüntüsüne bakıldığında Sony PS3′ün Dualshock’unu andıran bu cihaz, hem Apple TV üzerinde kontrol sağlayabilecek hem de oyun oynarken kullanıcıların en büyük yardımcısı olacak.

Şimdilik ürün hakkında detaylı bilgi mevcut değil… Apple’ın oyun konsolu konusunda yeni yapacağı açıklamalar merakla bekleniyor.

Önceki İçerikApple İphone Otomatik Büyük Harf
Sonraki İçerik2012 Tus ve Dus Sonbahar Dönemi Sınavı başvuruları Ne zaman
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz