2012 Tus ve Dus Sonbahar Dönemi Sınavı başvuruları Ne zaman

0
1019

Tıpta ve diş hekimliğinde uzmanlık eğitimi görmek isteyen adaylar için 2012-TUS Sonbahar Dönemi Sınavı ile 2012-DUS Sonbahar Dönemi Sınavı, 9 Eylül’de Ankara, İstanbul ve İzmir’de yapılacak. Sınavlara başvurular, 30 Temmuz’da başlayacak.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, tıpta ve diş hekimliğinde uzmanlık eğitimi görmek isteyen adaylar için 2012-TUS Sonbahar Dönemi Sınavı ile 2012-DUS Sonbahar Dönemi Sınavı, 9 Eylül’de Ankara, İstanbul ve İzmir’de yapılacak. Sınavlara başvurular, 30 Temmuz-8 Ağustos 2012 tarihleri arasında olacak. Başvurular elektronik ortamda yapılacak. Son iki yıl içinde ÖSYM tarafından yapılan herhangi bir sınava Başvuru Merkezi aracılığıyla başvurmuş olan adaylar başvurularını isterlerse bireysel olarak internet aracılığıyla, isterlerse bir Başvuru Merkezi aracılığıyla yapabilecekler. Diğer adaylar başvurularını başvuru merkezleri aracılığıyla yapacaklar. Başvuruda 3,00 TL olan Başvuru Hizmeti Ücreti de adaylar tarafından ödenecek. Başvuru merkezleri ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden duyurulacak. Sınav ücreti başvuru işleminden önce ilgili bankaya yatırılacak.

Bu sınavlara başvurma, sınavların uygulanması ve değerlendirilmesi ile yerleştirme işlemlerine ilişkin bilgiler, 2012-TUS Sonbahar Dönemi Kılavuzu ile 2012-DUS Sonbahar Dönemi Kılavuzunda yer alacak. Adaylar, Kılavuzlar ile Aday Başvuru Formuna başvuru süresi içinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilecek. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacak. Sınavlar ile ilgili ayrıntılı bilgi ilgili sınav kılavuzunda verilecek. Sınavlara başvuracak adayların ilgili kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekecek.

Önceki İçerikApple Gamepad Nedir – Apple Gamepad Ne Zaman Çıkacak
Sonraki İçerikÇin Cep Telefonlarında İmei Sorgulama Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz