Android’li Nokia C1 Göründü

0
1210

Android işletim sistemine sahip olan ilk Nokia akıllı telefon olacak olan Nokia C1 yavaş yavaş karşımıza gelmeye başladı.Şık bir tasarıma sahip olan Nokia C1 özellikleri ve görüntüleri haberimizde…Microsoft ile yapmış olduğu anlaşma yakında bitecek olan Nokia artık özgürlüğüne kavuşuyor.Eski telefon devi Nokia artık anlaşma bitiminden sonra resmi olarak Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar üretebilecek.Daha önceki söylentilerde Nokia firmasının Android işletim sistemine sahip akıllı telfeonların Nokia C1 ile başlayacağını ve yeni bir tasarımla render yapılmış fotoğraflar sızdırıldı.

Görsellere göre Nokia C1 oldukça ince ve zarif bir tasarım ile karşımıza geleceği görülüyor ve bunun yanında ekranı ve gövdesi gayet uyumlu görünüyor.

nokiac1

Nokia C1’in ortaya çıkan özellikleri ise cihazın bir amiral gemisi olmayacağını gösteriyor. Şık tasarımlı bir giriş seviyesi telefonunu andıran C1, 5 inç HD ekran, Intel Atom işlemci, 2 GB RAM, 8 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kameraya sahip olacak.Bu özellikler gayet iyi diyebiliriz.Yani çıkış yakalamak isteyen bir cihaz için iyi ve eskisi gibi sağlam bir gövde sunarsa iş yapacak gibi görülüyor.Android serisi Nokia telefonlarının ilki olan Nokia C1 için henüz bir fiyat veya çıkış tarihi açıklanmadı. Tahminler cihazın, Android 6.0 Marshmallow işletim sisteminin çıkışına yakın bir tarihte piyasaya sürüleceği yönünde.

Önceki İçerikAndroid’de Silinmeyen Uygulamaları Silme Yöntemi
Sonraki İçerikLG G2, G3 ve G4’e Format Atmak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz