Android Telefonun Orjinal Olduğunu Nasıl Anlarız?

0
2172

Piyasada en çok satılan cihazlar bildiğiniz gibi Android işletim sistemine sahip telefonlardır.Tabi cihaz sayısı fazla olduğu içinde kullanıcılar telefonların sahte olup olmadığı anlamakta zorluk çekebiliyorlar.Tabi bu gibi durumlarda içinde belirli yazılımlar bulunmatadır.Google Play’den indirebileceğiniz bir uygulamada Antutu Officer uygulamasıdır.

Antutu Officer uygulaması ile android telefonunuzun sahte olup olmadığını anlayabilir ve gereken işlemi yapabilirsiniz.Yani sizin için güvenli bir yöntemdir.Android cihazların açık kaynak kodlu olması ve android cihazların daha kolay taklit edilebilmesi kullanıcıların kandırılmasına sebep olabiliyor.Örnek olarak yazılım olarak benzetilebilen Note ve Note 2 cihazlarında,işlemci bölümünde yakalanabiliyor.Genelde ise çin malı olarak MediaTek yada farklı işlemciler kullanarak pazara sürülebiliyor.

antutu-sahte-cihaz-kontrolu

Bu durumda ise yardımımıza Antutu Officer uygulaması yetişiyor.Bu uygulama sayesinde kolayca cihazımızın durumunu öğrenebiliyor ve bizi büyük bir dertten kurtarıyor.İlk olarak uygulamayı telefonumuza indiriyoruz.Daha sonra ise y.antutu.com adresine giriş yapınız.

antutu-sahte-cihaz-sorgulama

Verdiğimiz adrese bilgisayaranız ile giriş yaptıktan sonra ise telefonunuz ile çıkan QR kodunu okutmanız gerekmektedir.Bu işlem ile telefonunuzdan alınan bilgi ile sistemde tarama işlemi başlamaktadır.30 Saniye ile 1 Dakika arasından sonra işlem tamamlanıyor ve size sonucu vermektedir.

Önceki İçerikTurkcell Fatura Sorgulama Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikFacebook Görüldü Yazısı Nasıl Kapatılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz