Turkcell Fatura Sorgulama Nasıl Yapılır

0
1772

Türkiyede en çok kullanılan gsm operatörü bildiğiniz gibi Turkcell’dir.Yani ülkemizin yarısı neredeyse yarısı Turkcell hattınızı kullanmaktadır.Kullanılan bu hatların bir kısmı TL yükleyerek kullanılıyor,diğer yarısı ise faturalı dediğimiz ödeme sistemiyle kullanılmaktadır.Haliyle faturalı olanlar güncel borcunu yada ay sonunda ödeyeceği miktarı merak etmektedir ve sorgulamak istemektedir.Bizde sizler için Turkcell faturanızı nereden yada nasıl sorgulayabilirsiniz onu anlatacağız.

1-Turkcell faturanızı sorgulamak için isterseniz Turkcell bayilerine giderek fatura sorgulama işlemi yaptırabilirsiniz.Tabi buradan ay sonundaki ödeyeceğiniz borcunuzu görebilirsiniz ve ödeyebilirsiniz.

2-Online olarak hem güncel borcunuzu ve hemde ödemek istediğiniz borçlarınızı görebilirsiniz.Turkcell Online işlemlerden şifrenizi alarak borçlarınızı ödeyebilirsiniz.

Turkcell Online Şifrenizi almadan öğrenmek istiyorsanız buradan giriş yapınız.Daha sonra ise verdiğimiz linkten ilk olarak TC kimlik numaranızı giriniz.

fatura-sorgulama

GSM numaranızı istersenizde Ad Soyadı yazabilirsiniz.Daha sonra GSM numaranızı ve güvenlik için verilen Güvenlik kodunu doğru bir şekilde yazdıktan sonra faturanız varsa gösterecektir.Bu faturaları ise kredi kartınız ile ödeyebilir ve anında işleme girecektir.

Turkcell Fatura Sorgulama

Online olarak güvenliğiniz için farklı bir sistem kullanmanızı tavsiye etmiyoruz.Kullanmanız gereken sistemler Turkcell bayileri,Turkcell online sistem ve bankalar olarak söyleyebiliriz.

Önceki İçerikTwitter’da Kullanıcı Engelleme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikAndroid Telefonun Orjinal Olduğunu Nasıl Anlarız?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz