Android Oyunları Bilgisayara İndirme Oynama

0
2048

Bildiğiniz gibi android işletim sistemi o kadar yaygınlaştı ki neredeyse Windows işletim sistemi gibi çok fazla kullanılmaya başlandı ve artmaya devam ediyor.Akıllı telefonlarda en çok kullanılan işletim sistemi oldu diyebiliriz.Kullancılar artık sadece akıllı cihazlar üzerinden değil oynadıkları oyunları bilgisayar üzerinden devam ettirmek istiyor ve genel olarak bu oyunlar online olan oyunlar olmaktadır.Bizde sizler için Android oyunlar bilgisayar üzerinden nasıl oynanır yada oynamak için neler yapılmalıdır bu konumuzda anlatmaya çalıştık.

Android oyunları bilgisayar üzerinden oynamak istiyorsanız yapmanız gereken işlem ilk olarak BlueStacks programını indirmek olmalıdır. BlueStacks programı bilgisayar üzerine indirmiş olduğunuz APK uzantılı dosyaları kurup kullanmanızı sağlamaktadır.Bu sayede akıllı telefon yada tablet üzerinde kullanır gibi oynamanızı sağlayacaktır.

bluestacks-indir

BlueStacks programını indirdikten sonra aynı Android bir telefonda yada tablette ilk kurulumda olduğu gibi Gmail kurulumu yapmalısınız..Kurulum işleminden sonra ise istediğiniz gibi Google Play üzerinden indirme işlemine başlayabilirsiniz yada APK olarak indirdiğiniz oyun veya programları kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikVLC Player Özellikleri ve Ayarları
Sonraki İçerikWhatsApp indir Yeni Son Sürüm 2016
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz