Android için En İyi Kahve Falı Uygulamaları

0
2179

Fala inanma Falsız da kalma cümlesini çok fazla kullanmışsızdır hatta bu cümleyi kullandıktan sonra ise kesinlile merak ederek fal baktırmışlığımız olmuştur.Son zamanlarda ise fal işlemini akıllı telefonlar sayesinde yapmatayız diyebiliriz.Yani kahve içtiğimiz zamanlarda resmini çekerek uygulama ile gönderip kısa süre sonra cevabı gelmektedir.Google Play mağazadan kahve falı ile ilgili birçok uygulama bulunmatakdır.Bizde sizler için seçtiğimiz birkaç uygulama için kahve falı uygulamasını tanıtmak istedik.

Kaave Falı
Kahve falı uygulamaları arasında en başarılısı ve en çok kullanılan kahve falı uygulama dersek yanlış birşey demiş olmayız.Siz kahvenizin fotoğrafınızı çektikten ve yolladıktan dakikalar sonrası yorumlayarak ulaştırabiliyor.İsminizi, doğum tarihinizi ve ilişki durumu gibi bilgilerinizi de girerek, falınızı buna göre yorumlayan uygulamada Falcı Bacı, falınıza ücretsiz olarak bakıyor.

Derya Abla Kahve Falı
Derya Abla Kahve Falı uygulamsında ise duruma göre yorumlama yapabilir ve iskambil falı, yıldızname, günlük burç yorumları ve rüya tabirleri gibi ek özellikleride bulunmakta.Fal işlemine başlamadan önce ise medeni durumunuzu ve cinsiyetinizi girmeyi unutmayın.

Hürrem ile Kahve Falı
Hürrem ile Kahve Falı uygulaması sadece yazılı olarak değil sesli olarakda size bilgi vermektedir.Türk Kahvesi ile ilgili paylaşılan bilgileri okuyarak, bu konuda kültürünüzü geliştirebileceğiniz gibi baktırdığınız fallardan kazandığınız rozetler ile çeşitli hediyeler de kazanabilme şansınzı bulunuyor.

Önceki İçerikHide Pictures in Vaulty ile Fotoğraflarınızı Şifreleyin
Sonraki İçerikAndroid’den iPhone’a Rehber Aktarmak
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz