Android için En İyi Duvar Kağıdı Programları

0
4378

Akıllı telefonların olmazsa olmaz özelliklerinin başında kişiselleştirme gelir. Hele konu Android işletim sistemine sahib telefonlar ise konu apayrı bir boyuta taşınabilir. Android telefonunuzu diğer işletim sistemlerinden farklı olarak istediğiniz gibi kişiselleştirmeniz ve yönetmeniz mümkündür. Bu noktada günde defalarca kez baktığınız ekranınızın nasıl görüneceği hangi resmi barındıracağı da extra dikkat isteyen bir nokta. Bunu sizin yapacak en iyi uygulamaların bir listesini sizler için hazırladık.

1.ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers
ZEDGE uygulaması temelde telefonunuzun duvar kağıdından zil seslerine dek her türlü kişiselleştirmeyi size sunan bir uygulamadır. 50 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren uygulama içinde bulunan binlerce katagorilik arşivi sayesinde size seçim yapma noktasında eşsiz bir kaynak sunmakta. Ayrıca uygulamaya eklenen en son yenilik ile ZEDGE, Google Play üzerindeki oyunları keşfetmenize de olanak sağlıyor.
Özellikleri:
-ZEDGE üzerinden direk olarak her türlü duvar kağıdı, sms bildirim sesi, zil sesi vb atamanız mümkün.
-ZEDGE sayesinde önerilen yeni oyunları kolayca keşfedebilirsiniz.
-Duvar kağıdı, zil sesi ve diğer tüm kişiselleştirme araçlarını indirme sekmesinden indirip atamanız mümkün.
-Uygulamanın sağladığı bir widget sayesinde kolayca duvar kağıdı değiştirme.
-Alanında lider bir konumda olan ZEDGE ile tüm kişiselleştirme ayarlarını kolayca yapabilirsiniz.

2.Best Wallpapers HD
Best Wallpapers HD uygulaması bütün Android platformlarında kullanabileceğiniz 17000’den fazla ve her geçen gün artan dosya sayısı ile size birbirinden güzel ve HD kalitede duvar kağıdı seçme şansı sunan en iyi uygulamalardan birisidir.
Best Wallpapers HD sayesinde telefon ya da tabletinizin duvar kağıdını kolayca tayabilir değiştirebilir, en güzel ve HD kalitede duvar kağıtlarını cihazınızın anasayfasına atayabilirsiniz. Hem de ücretsiz olarak.

3.Muzei Live Wallpaper
Değişimi seven ve ekrana baktığında farklı desen ve tonda resimleri görmek isteyen kullanıcılar tarafından kesinlikle tercih edilmesi gereken Android telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir duvar kağıdı uygulamasıdır.
Muzei Live Wallpaper uygulamasını kullanarak telefon veya tabletinizin ekranında yer alan resimlerin otomatik olarak değişmesini sağlayabilirsiniz. Uygulama bu noktada kullanıcıya iki seçenek sunmakta; dilerseniz uygulamanın arşivinde yer alan resimlerin belirli aralıklarla ekranınızda değişmesini sağlayabilir ya da galerinizde yer alan resimlerden seçim yaptırabilirsiniz.
Eğer kişiselleştirme konusunda duyarlı bir kullanıcı olduğunuzu düşünüyorsanız ücretsiz olarak indirebileceğiniz Muzei Live Wallpaper uygulamasını size tavsiye ediyoruz.

Önceki İçerikiOS 7.1.1 Batarya Sorunu ve Çözümü
Sonraki İçerikParmak İzi Okuma iPad Air ve iPad Mini’ye Geliyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz