Parmak İzi Okuma iPad Air ve iPad Mini’ye Geliyor

0
1629

parmak-izi-okuma-apple
Apple son zamanlarda beklentilerin gerisinde kalmış durumda. Son amiral gemisi iPhone 5 ve 5S dahil kullanıcılara parmak izi sensörü dışında herhangi göz alıcı bir yenilik malesef sunulmamıştı. Bu durum Apple üzerindeki tüketicilerden gelen baskıyı arttırmakla birlikte teknolji devini farklı alanlarda çalışmalara itmekte; adı net olmasa da şimdilik söylenegelen adı ile “iWatch” benzeri giyilebilir teknoloji ürünleri.
Apple sonunda beklenen yeni modelleri öncesi yeni bir adım attı. iPad Air 2 ve iPad mini 3 model cihazlar da artık parmak izi okuma sistemine kavuşuyor.
Sızan bu bilgi Apple’ın bir çok ürünün ana üretim noktası olan Çin’den geliyor. Sızan bilgilere göre Apple tüm modellerinde parmak izi sensörünü aktif olarak kullanacak. Hatta üretim aşamasında olan yeni nesil Apple telefon modellerinde ve tabletlerinde şimdiden bu işlem tamamlanmış durumda.
Sızan bilgiler Apple’ın en büyük tedarikçilerinden birisi haline gelen TSMC firması tarafından da doğrulanmış durumda.
Apple’ın iPad modelinde dokunmatik kimlik sisteminin bu kadar gecikmiş olmasının ise ilginç bir cevabı var; “iPad takımı dokunmatik kimlik sisteminin dizayn ve yazılım çalışmalarını bitirememişti.”

Önceki İçerikAndroid için En İyi Duvar Kağıdı Programları
Sonraki İçerikGeneral Mobile Elite Desen Şifresini Unuttum
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz