Android Cihazlarda Mesajlar Nasıl Yedeklenir?

0
1252

Android cihazlarda cihaz üzerinde istediğiniz gibi değişiklikler yapabilir ve işletim sistemi üzerinde oynayabilir yada diğer bir adıyla kişileştirebilirsiniz.Aynı zamanda kullanacağınız uygulamalar sayesinde cihazda bulunan bilgilerinizi düzenleyebilir ve farklı işlemler yapabilirsiniz.Özellikle kişisel bilgileriniz sizin için önemli ise bunları yedekleyebilir yada farklı işlemler yapabilirsiniz.

Bunlardan biriside cihazınızda bulunan mesajlarınızdır.Peki cihazınızda bulunan mesajlarınızı nasıl yedekleyebilirsiniz ayda otomatik olarak yedeklemek isterseniz neler yapmalısınız.

Telefonunuzun bozulma sonucu yada belirli aralıkalarda smslerinizin yedeklenmesini ayarlayabilirsiniz.Yani çıkabilecek sorunlara karşı çözümler üretebilirsiniz.Bu işlem için bizim size önerimiz SMS Backup & Restore uygulaması diyebiliriz.SMS Backup & Restore uygulaması ile cihazınızda bulunan smsleri ister otomatik olarak istersenizde manuel olarak yedekleyebilir ve kaybolmasını engelleyebilirsiniz.

android_sms_yedekleme

Uygulama üzerinden istediğiniz gibi ayarlamalar yapabilir ve sms lerinizin silinmesini engelleyebilirsiniz.Yedekleme işlemini başlattıktan sonra ise nereye yollamak yada kayıt etmek istediğinizi seçebilirsiniz.Görselde olduğu gibi Google Drive,Dropbox gibi seçenekler mevcuttur.

Önceki İçerikAndroid Telefonda Tablette Silinen Dosyaları Kurtarma
Sonraki İçerikKaldırılamayan Programları Telefondan Kaldırma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz