Kaldırılamayan Programları Telefondan Kaldırma

0
5030

Bilgisayarlarda olduğu gibi akıllı telefonlarımızda da yada tabletlerimizde de yazılımsal sorunlar olabilir her gün bir yenisi ekleniyor.Bunlardan en çok başımıza geleni ise silinmeyen uygulamalar yada oyunlar diyebiliriz.Bu programları silerken sistemsel hatalar ile karşılaşabilir ve silemeyebiliriz.Bu uygulamaların asıl silinmeme nedenleri arasında en çok yaşanan durum ise uygulamanın halen çalışıyor olması yer almaktadır.Yani silmek istediğiniz uygulamayı ilk olarak durdurmanız daha sonra silmeniz gerekmektedir.Bu silinmeyen yada kaldırılmayan uygulamaları silmenin 2 farklı yöntemi vardır.

İsterseniz ayarlar bölümünden silebilirsiniz,istersenizde farklı bir uygulama kullanarak silme işlemini uygulayabilirsiniz.
Ayarlar > Cihazlar > Uygulamalar seçeneklerinde yer alan “Zorla durdur” ve daha sonra “Devre dışı bırak” seçeneklerini uygulayarak çözüme ulaşabilirsiniz.

Diğer bir yöntem ise Android Uninstaller vb. uygulamalar ile silinmeyen uygulamaları ve oyunları kaldırmak olacaktır.Android Uninstaller uygulamaları sayesinde istediğiniz gibi uygulamaları tek dokunuşla hızlı bir şekilde silebilirsiniz.Google Play üzerinden ise istediğiniz gibi Android Uninstaller uygulamalarını indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Easy Uninstaller – Uygulama Kaldırma
Easy Uninstaller uygulaması ile android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuzdan yada tabletinizden silinmeyen yada kaldırılmayan uygulamalarını kaldırabilir ve kurtulabilirsiniz.Easy Uninstaller üzerinde bir çok seçenek bulunmaktadır.İsterseniz tek tek istersenizde çoklu seçim yaparak silme işlemine başlayabilirsiniz.

android_silinmeyen_uygulamalar

Easy Uninstaller aynı zamanda isim ile arama yada daha kolay bir görünüm ile kullanabilir.Silmek istediğiniz uygulamarı güncelleyebilir yada boyutunu öğrenebilirsiniz.

Önceki İçerikAndroid Cihazlarda Mesajlar Nasıl Yedeklenir?
Sonraki İçerikGüzellik ile İlişki Arasındaki En Önemli Fark
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz