W95 Android TV Box İnceleme

1
1575

Amlogic S905W W95 Android TV Box İnceleme
Özellikle hızlı internet konusunda ve yaptığımız işlemlerin internet üzerinden yapılması gibi durumlarda akıllı telefonlar yada tabletler gibi durumların dışında Android işletim sistemine ait olan internet üzerinden kullanabileceğiniz ürünlerde çıkmaktadır. Genel olarak adı Android TV Box olarak geçen ürünlerde karşınıza android işletim sistemi ile gelen ve farklı monitörlere yada televizyonlara takılarak kullanılabilir ürünlerdir.
Konumuzda incelemek istediğimiz ürün Amlogic S905W W95 modelidir. Bazı günlük indirimlerle ürün 130 – 160 TL arasında satılmaktadır. Hatta indirim kodunuz gibi durumlar varsa daha uygunada satın alınabilir. Ürün Linki: W95 TV Kutusu – AB PLUG 2GB RAM + 16GB ROM
Amlogic S905W W95 Android TV Teknik Özellikleri
Ana Özellikler:
● 2GB DDR3 + 16GB eMMC / 1GB DDR3 + 8GB eMMC, istediğiniz her şeyi indirebilir, onları saklayabilir ve keyfini çıkarabilirsiniz
● Kullanımı stabil olan Android 7.1’de çalışır. Kutudan evinizde bir içerik ve eğlence dünyasına bağlanabilirsiniz
● 4K VP9, yüzde 50 bant genişliği kaynağından tasarruf etmenize ve keskin ayrıntılar ve canlı görüntüler sunmanıza yardımcı olabilir
● Dört çekirdekli Cortex-A53 CPU’nun yüksek performansı, geniş bir yelpazede oyun oynayabilir
● 2.4G, daha kaliteli bir video deneyiminin tadını çıkartmanız için daha kararlı bir sinyal sunar
● HDMI 2.0, TV’nize video ve ses çıkışı göndermenin daha hızlı bir yoludur
● Uzaktan kumanda 2 x AA pille çalışır (dahil değildir)

Amlogic S905W W95 cihazı iki farklı model ile karşımıza geliyor. Bu modellerden ilki 1 GB Ram ve 8 GB hafızalı olan modelidir. Diğer ise 2 GB Ram ve 16 GB hafızalı modelidir. Modeller arasında farklı bir özellik bulunmamaktadır.. Kullanım ve kullandığı sistem olarak aynıdır ve hız olarak bir değişim gözleyebilirsiniz.

Cihazın neredeyse açamadığı dosya formatı yok ve yüksek kapasiteli videolarınızda bile sorun yaşamıyorsunuz. Video formatları olarak ise Video formatı: MKV,MP4,MPEG1,MPEG2,MPEG4,RM,RMVB,VC-1,VOB,VP9,WMV uzantılarını desteklemektedir.

Bağlantı noktası ise Bağlantı Noktası,HDMI,RJ45,SPDIF,TF kartı,USB 2.0 olarak görülmektedir. Bağlamak istediğiniz cihazda HDMI varsa bu sizin için çok iyi bir durumdur ve bağlantı sıkıntı ve görüntü kalitesi olarak gayet başarılı bir işlem yapmış olacaksınız. Aynı zaman SD kartı girişi ve 2 adet USB 2.0 noktası bulunmaktadır. Burada en çok işinize yarayacak durum ise kablosuz mouse ve klavye takabilir ve cihazınızı kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikHukuk alanında yapılan inkılaplar nelerdir
Sonraki İçerikHemşire Olmak İçin Hangi Okulu Okumalıyım
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz