Akıllı Telefonun Pil Ömrü Nasıl Attırılabilir?

0
1194

Hiç olmadığı kadar ilerleyen teknoloji sonrasında artık cep telefonları pek çok farklı özelliği bulunuyor. İnsanlar da onların isteklerini yerine getirebilecek tarzdaki akıllı telefonlar arasından seçimlerini yapabiliyorlar. Birçok özelliği bulunsa da insanların akıllı cep telefonları konusunda yaşamış oldukları en büyük sorunların başında ise çok çabuk şarjlarının bitmesi gelmekte. Öyle ki en ihtiyaç duyulan anda insanlar telefonlarının şarjları bittiği için karşı taraf ile iletişime geçemiyor. Akıllı cep telefonlarının pil ömrünü azaltmak için dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden bir tanesi, ekran koruyucu ya da duvar kağıdı seçerken mümkün olduğu kadar sabit konumlu örneklerin kullanılması gerekmektedir.

Bunun yanı sıra akıllı telefonların şarjlarını bitiren şeylerden bir diğeri de internetin sürekli olarak açık olmasıdır. Bunun yerine internet kullanılmadığı zaman kapatılmalıdır. Aynı şey gereksiz yere açık kalan uygulamalar için de geçerlidir. Bu uygulamalar akıllı cep telefonlarının şarjlarını ciddi anlamda tüketebileceklerinden kullanılmadıkları zaman kapatılmalıdır. Şarjın çabuk bitmesinin önüne geçilmek istendiği zaman şarjın doğru olarak doldurulmasına özen göstermek gerekiyor. Şarj ancak 0 ya da bitmeye yakın iken doldurulmaya başlanmalıdır. Birçok kişi şarjının bitmesi durumunun önüne geçmek için yanında taşınabilir şarj aletlerini bulunduruyor. Böylece şarjlarında bir azalma oluştuğu zaman eve ya da iş yerine gidene kadar telefonlarını kullanamama gibi bir sorunla karşı karşıya kalmayacaklardır.

Önceki İçerikİştah Nedir?
Sonraki İçerikÇillerden Kurtulmak İçin Pratik Çözümler
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz