Ahmet Maranki Saç Dökülmesine Bitkisel Formülü

1
1006

Aşağıdaki bitkisel formülü yorulmadan, sıkılmadan uygulayın ve saç dökülmesini psikolojik olarakda bu formülün durduracağına inanın. Unutmayın inanmak başarmanın yarısıdır..

MALZEMELER:

5 Gr – Sarımsak yağı
5 Gr – Isırgan yağı
5 Gr – çam yağı
5 Gr – Biberiye yağı
5 Gr – Badem yağı
5 Gr – Zeytinyağı

HAZIRLANIŞI VE UYGULAMA:

Yağların hepsini bir şişe içinde karıştırın. Elde ettiğiniz bu karışımı;
1. hafta: her gece
2. hafta: 2 gecede 1 kez
3. hafta: 3 gecede 1 kez
saçlarınızın dibine sürün ve saç diplerinize friksiyon yapın. 3. Haftanın sonunda 3 gecede 1 kez uygulamaya devam edebilirsiniz.

Şampuan kullanmadan saçlarınızı zeytinyağlı sabun ile aşağıdaki şekilde yıkayın ve durulayın.
2-3 litre suyun içine 1 bardak kadar üzüm sirkesi koyun, bu su ile saçlarınız durulayın ve bu uygulamayı 45 gün boyunca yapın. saçlarınızın dökülmesi 20 gün içinde duracak ve 45 günde yeni saçlarınızın çıkmaya başladığını göreceksiniz.

Önceki İçerikMichael Jackson Biyografi (Hayatı ve Eserleri)
Sonraki İçerikDoğal Kilo Verme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

  1. Saçlarım da dökülme var açılmalar da olmaya başladı doktora gittim testler yaptırdım ama hiçbir sorun çıkmadı. Saç çıkarıcı keratin seti kullanmaya başladım tavsiye üzerine saçlarım da dökülme durdu açılmalarda da etkisi olmaya başladı. Bu kadar zaman dökülme ve açılmayı boşa takmışım kafama saç çıkarıcı titanyum seti çözümmüş.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz