Nihat Hatipoğlu Whatsapp Hattı

2
2835

Nihat Hatipoğlu İle Whatsapp Görüntülü Mesaj ve Soru Numarası

Ramazanın anlamı,  değeri, ibadetleri kadar ilmi de çok önemlidir. Yeni bilgiler öğrenmek, yanlışlarımızdan tövbe etmek ve doğruyu kendimize yol seçmek için vardır ramazan ayı. Ülkede de en çok ismi çıkan ve mübarek aylarda hoş sohbet, söyleşi yapan Nihat Hoca bizleri her sene ramazan ayında yalnız bırakmamaktadır.

İstanbul’un en güzel yerlerinden biri olan Sultanahmet meydanında Nihat hoca her sene ekranlar karşısında dini sohbetler vermektedir. Yeteri kadar toplanan halk ta karşısında onu izlemekte ve onunla beraber dua etmektedir. Hoca hem bir şeyler öğretirken hem de seyircilerden gelen soruları yanıtlamaktadır. O kadar çok takip edilen bir kitlesi vardır ki o sıralar hep dolar. Ancak şöyle bir eksik yanı da vardır. Herkes oralara gelip te bu söyleşilere tanık olma fırsatını yakalayamaz. Mesafeler çok olmakta ya da yaşlı insanlar buralara gelememektedir. İnternet üzerinden sorulan sorular da ya cevapsız kalmakta ya da uzun süre sonra cevap alınabilmektedir. Yani tüm bunlara yetişebilmek te güçtür. Hal böyle olunca yeni yeni sistemler geliştirilmiş ve whatsapp teknolojisine geçilmiştir. Artık bu sayede elinizin altındaki telefonlardan bile Nihat hocaya ulaşabilir ve kafanıza takılan soruları sorarak meraklarınızı giderebilirsiniz. 0 554 888 61 08 numarası ile whatsapp üzerinden sorularınızı ücretsiz bir şekilde göndere bilirsiniz. Nihat Hatipoğlu Whatsapp

Önceki İçerikiyzico Nedir
Sonraki İçerikKnidos Antik Kenti Hakkında Bilgi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz