Periscope Hesabı Nasıl Silinir?

0
2858

Twitter’ın 100 milyon dolar karşılığında satın aldığı mobil canlı yayın uygulamasıdır.Yani Periscope sayesinde internet paketiniz yada wifi bağlantınız varsa istediğiniz yerden canlı yayın yapabilirsiniz.İlk olarak İOS cihazlar için çıkan uygulama ilerleyen zamanlarda Android işletim sisteminine sahip cihazlar içinde çıktı ve büyük kullanıcı kitlelerine ulaştı.İster yeni hesap açarak,istersenizde Twitter hesabınız üzerinden kayıt olabilir ve anında canlı yayına başlayabilirsiniz.Kullanımı kolay olan bu uygulamada her ne kadar güzel olsada bir o kadar da kötü amaçlar için kullanılabiliyor.

Peki bu hesap nasıl kapatılır yani Periscope nasıl kapatılır ..kapatmak için neler yapmalıyız.Periscope hesabınızı silmek için uygulama içerisinde hiçbir seçenek bulunmuyor. Hesabınızı silmek için help@periscope.tv adresine Twitter hesabınızda kullandığınız mail adresinizden “Delete Account” konulu bir mail atmalısınız. E-posta içerisine Periscope kullanıcı adını yazmalısınız.

Yani Facebook gibi büyük sosyal medya araçlarında olduğu gibi hesabı dondur yada hesabı kapat gibi bir seçenek bulunmuyor.Yapmanız gereken verilen mail adresine mail atamanız olacaktır.

Önceki İçerikAsus Zenfone 4 Desen Kilidi Kırmak
Sonraki İçerikWhatsApp’a Nasıl Şifre Koyabiliriz?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz