Turkcell Kullanım Detayı Nasıl Öğrenilir

0
2329

turkcell-guncel-fatura-sorgulama
Soruyu Gönderenin Adı : sude / Mail Adresi: sudee7

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:Turkcell faturalı ve kontorlu hattım var ve bunların konuşma,mesaj ve internete detaylarını öğrenmek istiyorum.Nasıl Öğrenebilirim?

Cevap : Bu işlem için turkcell internet sitesine girerek öğrebilirsiniz. Sağ üst köşede bulunan giriş bölümüne tıklamanız gerekiyor.Daha sonra ise numaranızı girmeniz ve telefonunuzda SİFRE yazıp 2222 ye göndermeniz gerekmektedir.Daha sonra ise hangi hattınızdan giriş yaptıysanız hesabınızdan istediğiniz detayı rahatlıkla öğrenebilirsiniz.Hatta tüm fatura bilgileriniz,kullanıcı bilgileriniz öğrenebilir ve Pdf olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Fatura detaylarında numaralar karşısında sıfır olarak görünüyorsa ücretsiz olan yada fatura dahil olan dakikalara aittir.Eğer numaralar karşısında ücret yazıyor ise normal paketiniz dışında yapılan konuşma,mesajlaşma,internete kullanımını anlatmaktadır.

Önceki İçerikGeneral Mobile Discovery 2 Mini Özellikleri
Sonraki İçerikTelefonumda Şebeke Sorunu Nasıl Düzeltilir
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz