General Mobile Discovery 2 Mini Özellikleri

0
1285

general-mobile-discovery-2-mini-shiftdelete-net-2
General Mobil firmasının Efsane telefonundan sonra yenir cihaz ile karşımıza geliyor.General Mobile Discovery 2 Mini adında ilk telefonun özelliklerine benzeyen yeni bi model ile yakında çıkacak.

Facebook sayfası üzerinden aşağıdaki görsel ile geleceği müjdelenen General Mobile Discovey 2’nin henüz fiyatı ya da özellikleri hakkında hiçbir bilgi bulunmuyor.

Diğer modellerinde Gionee ile çalışan firma mini modelibde ise nasıl bir yol izleyeceği bilinmiyor.Tabi akla gelen bir kaç firmada bulunuyor.Daha önceki modellerinde Mediatek ile çalışan firma tekrar bu firma ile çalışma ihtimali bulunuyor.

Mini modelinde ise 4.5 inç boyutlarında ve S5 mini Htc One Mini ile rakip olması için çıkacağı görünüyor.Ayrıca fiyat performans ürünü olmasını beklediğimiz General Mobile Discovery 2 Mini’de Discovery 2 modeline benzer donanım ve tasarım özelliklerinin de bulunacağını tahmin ediyoruz.

Önceki İçerikBir Hat Üzerine İkinci Telefon Alabilirmiyim
Sonraki İçerikTurkcell Kullanım Detayı Nasıl Öğrenilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz