2017 Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi 90 BG Easy-R

0
4668

2017 Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi 90 BG Easy-R

Dacia’nın 58.250TL’lik satış fiyatı ile piyasaya sunduğu bu modelde silindir hacmi 1461cc ve bu silindirler ile motordan alınan güç 90Hp olarak karşımıza çıkıyor. Araç, şehir içinde 100Km’lik bir yolculukta 4.6Lt yakıt tüketiyor. Şehirler arası ise 0.9ltlik bir tasarruf ile 3.7Lt yakıt tüketimi sağlıyor. Kullandığı yakıt ise dizel. Vitesi manuel ve önden çekişli bir model. Azami hızı ise katoloğunda 173Km/s olarak belirtilmiş.

Motor özelliklerinden bahsedersek, araç motoru 4 silindir içeriyor, yakıtı common rail direkt enjeksiyon şeklinde püskürtüyor ve yakıtı besleme modeli turbu. Motor hacmi ve gücü ise yukarıda belirtildiği gibi. Motorun 90hp gücü ile sağladığı azami torku 3750 d/d. 100Km’ye ise 12.1 saniye gibi bir zamanda durağan haldeyken ulaşabiliyor. Aracın toplam torku 220nm.

Geleli modelin donanımsal özelliklerine. 4081mm uzunlukta, 1733mm genişlikte. Yüksekliği ise 1618mm boş iken ağırlığı 1158Kn ve dönüş sırasında uzunluğu ile 10.72mt çap harcıyor. Bagajı 320Lt, 2 koltuklu iken ise bu hacim 1200ltye kadar çıkabilmekte. Lastik taban genişliği 205mm ve kesit oranı %55 seviyesinde. Jantlarının çapı 16in. ve alaşımlı model. Araç 50Ltlik bir yakıt kapasitesine sahip. Ön camları elektrikli, arka camlar manuel. Araçta kumaş döşeme mevcut. Farları halojHidrolik direksiyon var ve bu direksiyon, gri parlak metal kaplamalı. Üzerinde müzik sistemine ait tuş takımı yer alıyor.en ve siyah fonlu özellikte. Sis farları ön sis farları olarak konumlanmış ve gündüz sürüş farları yer alıyor. Aracın gösterge ekranı krom çerçeveli.

Dacia’nın bu modelinin var yoklarına gelecek olursak. Araçta bluetooth telefon bulunakta. Ayrıca radyo mevcut ancak LCD multimedya ekran yok. İlave olarak entegre edilebilir. İki adet hoparlör bulunuyor ve kliması mevcut. Araçta lastik basınç sensörü ve gösteri yer alıyor. Yokuş kalkış desteği var, denge kontrol sistemi var. ABS fren sistemi araçta mevcut. Araçta vites değişim ikazı yer alıyor bu sayede, sürücü uyarılıyor. Tabi hava yastığı de mevcut. 2 adet hava yastığının biri ön yolcu için, diğeri sürücü için. Uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemi aktif.

Önceki İçerikAndroid Telefon Güvenli Mod ve Güvenli Moddan Çıkma
Sonraki İçerikAskercell Nedir – Askercell Paketleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz