2010 CeBIT Bilişim Eurasia başlıyor

0
1024

Avrasya Bölgesi’nin en büyük iş geliştirme ve teknoloji platformu CeBIT Bilişim Eurasia başlıyor.
CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl 11’inci kez 6-10 Ekim 2010 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Farklı ülke ve bölgelerden gelen onbinlerce teknoloji tutkununun akın ettiği fuarın açılış törenine Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Azerbaycan Rabıte ve Informasyon Teknolojileri Bakanı Ali Abbasov, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, Sanpaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya, Türksat Genel Müdürü Dr. Özkan Dalbay ve Deutsche Messe AG Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Andreas Gruchow katılacak.

CeBIT Bilişim Eurasia’da aralarında Siemens, IBM, Oracle, Motorola gibi dev isimlerin de bulunduğu 1000’in üzerinde şirket, kurumsal çözümlerini sunacak. Fuarda ayrıca 5 gün boyunca en yeni teknolojiye sahip televizyonlardan dizüstü bilgisayarlarına, dijital fotoğraf makinelerinden, kameralara, dijital eğlence ürünlerinden, donanım, yazılım ve çevre birimlerine kadar binlerce yeni ürün ve hizmet tanıtılacak.

CeBIT Bilişim Eurasia’da bu yıl ‘Akıllı Yaşam Konseptleri’nin öne çıktığı bir yıl olacak. Türkiye’nin artan bölgesel gücü, gelişen yeni iş ilişkileri ve iş modellerinin yanı sıra Türkiye’nin çevre ülkeler tarafından model olarak gösterileceği platformda; büyüyen şehirlerin iletişim, güvenlik, ulaşım, hava kirliliği, eğitim, sağlık ve alt yapı alanlarında karşılaştığı sorunları bilişim teknolojileriyle nasıl giderilebileceği hazırlanan projeler ile aktarılacak. Ayrıca fuar süresince düzenlenecek seminer, konferans ve panel etkinlikleriyle konunun bütün paydaşlar ile paylaşılması sağlanacak. Proje kapsamında Ortadoğu coğrafyası, Kuzey Afrika, CIS ülkelerinden ve ülkemizin 81 ilinden ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden il özel idarelerinden sorumlu yöneticileri, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililerini, belediye başkanları, belediye başkan ve yardımcıları, bilgi işlem yetkililerine aktarılacak.

6 – 10 Ekim tarihleri arasında CeBİT Bilişim Eurasia ile eş zamanlı olarak Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek bilişim etkinliklerinde, 60’ın üzerinde forum, seminer ve konferans fuara paralel olarak gerçekleşecek. Bilişim ve iş dünyasının profesyonellerini tek bir noktada buluşturacak Bilişim Etkinlikleri’nde bilişim çözümlerinin sektörlere sunduğu maksimum faydalar, aralarında Türksat, Sampaş, Siemens, IBM, Oracle, Motorola, TEB, Garanti, gibi dev markaların oturumlarıyla katılımcılara aktarılacak.

CeBIT Bilişim Eurasia’nın ana sponsorluğunu üstlenen dünyanın lider uydu operatörlerinden TÜRKSAT A.Ş., uydular üzerinden sağladığı her türlü haberleşme hizmetinin yanı sıra, ileri iletişim teknolojilerini yaşamın her alanında etkin kılan dev projelerini katılımcı ve ziyaretçilere sunacak. Broadcast, Cable & Satellite Uluslararası Fuar ve Konferansı’nın da aynı tarihler arasında düzenleneceği fuarda, tüketiciler ‘Bilişim Marketi’ bölümünden, teknolojinin en gözde ürünlerini, CeBIT Bilişim Eurasia 2010’a özel indirimlerle sahip olabilecek.

Önceki İçerikMicrosoft Windows Phone 7 çıkıyor
Sonraki İçerikFootball Manager 2011 5 kasımda çıkıyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz