10 bin peşin daire senin Ağaoğlu My World Europe

7
1452

HERKES İYİ YAŞAMAYI HAK EDİYOR!

Binlerce kişiyi gayrimenkul almak için harekete geçti, daireler hızla satıldı. Ancak devasa proje My World Europe’ta yer edinmek için şansınız henüz bitmedi! Çünkü herkes iyi yaşamayı hak ediyor!

My World Europe, gayrimenkul satın almanın kurallarını değiştirdi. Yalnızca bir ev satın almak için değil, yaşam biçimini değiştirmek ve görülmemiş fırsatlardan faydalanmak isteyenler kuyruklar oluşturdu. Yüzlerce daire kısa sürede satıldı. Sebebi de belli: bu projede kendisine yer edinenler, yeni bir yaşam biçimi kazanıyor!

3 BİN 100 KONUT SİZİ BEKLİYOR!
Şimdiye dek yaptığı her projede büyük başarı elde eden Ağaoğlu, Avrupa yakasındaki en büyük projesi My World Europe’u satışa sundu. Proje inanılmaz bir ilgi gördü ve şimdiden dairelerin çoğu sahiplerini buldu. Sebebi de belli; bu projenin vaat ettikleri, başka yerde yok!

10 BİN PEŞİN, YENİ YAŞAM SENİN!
Ali Ağaoğlu’nun “Herkes iyi yaşamayı hak ediyor” sloganıyla satışa sunulan projede 10 bin lira peşinat ile konut sahibi olunabiliyor. Ağaoğlu’nun İstanbul Avrupa Yakası’ndaki en büyük projesi My World Europe, Başakşehir’in Ayazma bölgesinde Olimpiyat Stadı’na komşu 200 dönümlük bir arazi üzerinde yükselecek. My World Europe, Pool Residence, Arena Residence, Golf Residence ve Villa bölümlerinden oluşuyor. Ağaoğlu müşterilerine yapılan öncelikli satışlarda büyük ilgi gören My World Europe’ta 1.etabın satışı tamamlandı. Ağaoğlu, bu projede doğalgazla çalışan bir elektrik santrali kurarak My World Europe projesinin ihtiyacı olan tüm elektriği projenin içerisinde üretiyor olacak. Elektrik üretimi sırasında ortaya çıkacak atık enerji de projenin ısınma ihtiyacının karşılanmasında kullanılacak. Bu sistem, My World Europe projesini çevreci konut projeleri arasında öne çıkarırken, proje sakinleri de elektriği yüzde 20 indirimli kullanacak. Kojenerasyon sistemiyle kendi elektrik ihtiyacının tamamını kendi içinde ürettiği elektrikle karşılayabilen My World Europe, toplam 3 bin 100 konuttan oluşuyor. Haliyle bu devasa projede sizin için de bir daire mutlaka mevcut!

GOLF SAHASI, ALIŞVERİŞ MERKEZİ
My World Europe’ta büyüklükleri 70 metrekareden başlayan 1+1 daireler, 94 metrekareden başlayan 2+1 daireler, 156 metrekareden başlayan 3+1 ve 190 metrekareden başlayan 4+1 daireler olmak üzere tam 26 farklı tipte konut yer alıyor. Projede 10 adet de ikiz villa bulunuyor. Golf Residence’ların önünde konumlanan golf sahası, yaklaşık 20.000 metrekare alan üzerinde bir golf klübü, drive range ve kısa tur bir golf sahasından oluşuyor. Projenin merkezinde yer alan Arena ise tam 22 bin 500 metrekare genişliğinde olacak ve içerisindeki 47 mağazada süpermarket, mağaza, kafe ve restoranlar yer alacak. Pool Residence’lara ismini veren dev açık havuz ise 130 metre uzunluğunda ve tam 1.600 metrekare yüzölçümüne sahip.

Önceki İçerikRenault Fluence, seri üretime geçiyor
Sonraki İçerikFox tv Su Gibi Programı Başvuru Formu
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

7 YORUMLAR

  1. SAYIN ALİ AĞAOĞLU BENİM HİÇ DAİREM OLMADI 10 000TL BİR ŞEKİLDE BULDUM VERDİM VE DAHA SONRA ÖDEMELERDE SIKINTI OLDU VE ÖDEYEMEDİM HEP PARASI OLANLARMI İMKANI OLANLARMI OTURUYOR BİZİM GİBİ GELİRİ DÜŞÜK OLANLAR SADECE BAKIYOR BİR OF CEKİP OLMAYACAK HAYELLER KURUP ÖYLE BAKA KALIRLAR FARKLI ÇÖZÜMLER ÜRETMEK GEREKMEZMİ İNSANLARA UMUT VEREREK HAKETMELERİMİ GEREKİR YOKSA UYGUN YÖNTEMLERİNİZ VARMI BEN 4 COCUK BABASIYIM 3+1 İSTİYORUM AMA FARKLI UYGULAMANIZ YOK SANIRIM BİRDE DİRENİN GENEL FİYATI VE ÖDEYECEĞİMİZ TAKSİT MİKTARI BENİM İCİN ÖNEMLİ ALİ BEY

    • 10bin TL söylemlerine kanmayın. Satılacak dairelerin en düşün 340 bin TL olacağı söyleniyor. Varın taksitini siz hesaplayın. Bunlar üst gelirli insanlar için. Maalesef ki 10 bin getirin hikaye kısmı

  2. Merhaba..

    10.000 pesinat guzel de daire fiyatlari ve taksit odeme planlari yok..boyle insan nasil fikir sahibi olur ki? Lutfen bilgi eksikligini giderirseniz seviniriz..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz