Turkcell 80 Dakika Paketi Nasıl Yapılır

1
20865

turkcell_yeni_logo
Soruyu Gönderenin Adı : MERSİYE / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:Turkcell 8 tl ye 80 dakika paketi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?

Cevap :
KAT KAT yazıp ücretsiz olarak 2222’ye mesaj gönderdiğinizde, teklifiniz kısa mesaj ile size gönderilir. Bu mesajı EVET yazıp cevaplayarak tekliften faydalanabilirsiniz.
Ayrıca 8 TL’ye her yöne 80 dakika, 10 TL’ye her yöne 100 dakika, 12 TL’ye her yöne 120 dakika, 8 TL’ye Turkcell’lilerle 80 dakika, 10 TL’ye Turkcell’lilerle 100 dakika ve 12 TL’ye Turkcell’lilerle 120 dakika Paketleri, Turkcell bayilerinde POS cihazlarından nakit ödeme ile de alınabilecektir.

Kazandığım dakikalar ne zamana kadar geçerlidir?
Kazandığınız dakikalar 30 gün boyunca geçerlidir. Son kullanım gününde, paketinizin aktif edildiği saatte sona erer. Örneğin 1 Temmuz sabah 10:00’da aktif edilen paketiniz, 31 Temmuz sabah 10:00’da sona erer.

Önceki İçerikTurkcell Vınn Hattımı Kaybettim
Sonraki İçerikGom Player ile Ekran Görüntüsü Almak
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

1 Yorum

  1. Daha önce kat kat tarifesi kullanıyordum aynı tarifeyi kullanmak istiyorum ama aynı tarife bir türlü ulaşamıyorum aynı tarifeye enyakın zamanda ulaşmassam hattımı deyiştirmek zorunda kalacam

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz