Samsung Galaxy A3 Hotspot Nasıl Açılır

0
5443

grand-prime-goruntulu-konusma-varmi
Soruyu Gönderenin Adı : ömer / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Samsung galaxy A3 model bir telefon aldım ama hotspot özelliğini aktif edemedim yani kullanamıyorum.Galaxy A3 ile hotspot özelliği nasıl açılır ve internet paylaşımı nasıl yapılır…

Cevap : Android cihazlarda hotspot özelliği neredeyse hepsinde aynıdır diyebiliriz.Yani bu özelliği aktif etmek gayet kolaydır.

Bu ayarları yapmak için ilk olarak telefonunzuda ayarlar bölümüne giriniz.Daha sonra mobil ayarlar ve taşınabilir wifi alanı bölümüne giriş yapınız.Buradan Hotspot özelliği aktif ettiğiniz zaman birkaç ayar yapmanız gerekmektedir.Bu ayarların başında wifi şifreniz gelmektedir.Wifi şifrenizi ayarladıktan sonra bir bağlantı kurmayı deneyiniz ve ayarladığınız şifre ile giriş yapmayı deneyiniz.

galaxy-a3-hotspot-acmak
Burada şifrenizi verdiğiniz kişiler sizin bağlatınız üzerinden internete girebilir ve bağlantı sağlanmış olur.Tabi bu işlem sonunda şöyle birkaç durum olabilir.Şarjınız normalden biraz hızlı gidebilir yada internet paketiniz ve internette yavaşlamalar olabilir.

Önceki İçerikFacebook Güvenliği İçin Neler Yapabilirsiniz
Sonraki İçerikWordPress Akismet Eklentisi
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz