WordPress Akismet Eklentisi

0
1110

Eğer bir wordpress siteniz varsa internet ortamında karşınıza çıkabilecek en büyük sorunlardan biride Spamlar diyebiliriz.Yani sitenize kısa süre girmediyseniz biraz fazla yorumla karşılaşabilirsiniz.Yani akisment eklentisi sizin yerinize gelen yorumların spam olup olmadığını kontrol eder ve önlemini almış olur.

Eklenti Yazılımı: WordPress
Eklenti Adı: Akismet
Eklenti Dili: Türkçe
Eklenti Sayfası: https://wordpress.org/plugins/akismet/

WordPress sistemi ile gelen akisment eklentisini eklentiler kısmana giriş yaparak aktif etmeniz gerekmektedir.İlk olarak eklentiyi aktif hale getiriniz.

wordpress-akisment-kurulum
Daha sonra ise Api Key işlemi yapmanız gerekmektedir.Eklentiyi aktif hale getirdikten sonra özel bir anahtar sayesinde kullanıma açmak gerekiyor.Kişisel siteler ve bloglar için ücretsiz bir eklenti olan akisment..akisment bölümüne girdikten sonra GET YOUR APİ KEY butonuna tıklayınız.

akisment-wordpress-eklentisi
Eğer akismet eklentisi sildiyseniz bunu eklentiler panelinden ara bölümünü kullanarak akisment eklentisini kurabilir ve aktif edebilirsiniz.Bu işlem için ise eklentiler bölümüne giriş yapınız Yeni Ekle butonuna basınız buradan istediğiniz eklenti ismini yazarak bulabilirsiniz.

akismet-eklentisi-indir
Daha sonra ise akismet eklentisini kullanmaya başlayabilirsiniz.Burada dikkat etmeniz gereken hususlardan en önemlisi wordpress eklentilerini her zaman güncel sürümlerini kullanınız ve resmi sitelerinden indirmeye özen gösteriniz.

Önceki İçerikSamsung Galaxy A3 Hotspot Nasıl Açılır
Sonraki İçerikGalaxy Note 4 HD Duvar Kağıtları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz