Nokia C6-01 Yazılım Güncelleme Nasıl Yapılır

32
7957

Nokia C6-01 Nasıl Güncellenir Resimli Anlatım
Akıllı telefonlarda birçok yeni model çıkarken tabiki yazılım güncellemelerinde sürekli çıkmaktadır.Bunlardan biriside nokia firmasının C6-01 için çıkarıdığı Belle güncellemesi oldu.Bu konu altında resimli ve videoları olarak bu güncellemenin nasıl yapılacağını anlatacağız.

İlk olarak bu işlemi yapabilmek için bilgisayarımızda Nokia Pc Suite programının yüklü olması gerekmektedir.Bu programı indirdikten sonra telefonumuzu usb kablo ile bilgisayarımıza bağlabiliriz..
Bu arada bağlantı olduktan sonra size başarılı olduğuna ait bir bilgide verecektir.
1
Pc Suite programınız açtığımız zaman üst bölümde size güncellemenin olup olmadığını gösterecektir.

güncelleme1

Şimdi ise size nelerin silinmeyeceğini yani yedek alınacağını ve yazılım yüklemeye başlayabileceğiniz göstermektedir.Tabi yeni yazılım yüklendiğini için telefonda bulunan uygulamaların çalışamayacağınıda söylüyor bunun sebebi uyum sorunu olacaktır.

güncelleme3

Yazılım güncellemesinin olduğunu ve yeniliklerin neler oldugunu göstermektedir.ve gerekli kontrolleri sağlamaktadır.

güncelleme4

Bu bölümde ise cihazınızın bir yedeğini almaktadır.Yani sadece yazılım güncellemesi oldugunu ve yazılım güncelleme işi bittikten sonra bu yedekleri geri yükleyecektir.

güncelleme6

Son olarakda yükleme işlemine başlıyor ve bitirme aşamasına geldiğini söylemektedir.
güncelleme7

Önceki İçerikNasıl SIM kartımı yeniden etkinleştirebilirim
Sonraki İçerikSamsung Galaxy Ace Güvenli Mod Nasıl Kapatılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

32 YORUMLAR

    • Hard format atmak için; 4 tuşa birden basmanız gerekir, telefon kapalı halde iken telefonunuzun Menü,Ses kısma,Kamera tuşlarına basılı iken telefonun açma tuşuna basıyoruz, Nokia logo gelene dek tuşları basılı tutuyoruz hoşgeldiniz mesajı geldiğinde format başarılı demektir.

  1. Benim Telefon c6-01 Güncelle melere giriyorum Tüm uygulamalar güncel diyor Fakat Telefonum 1 önceki sürümde Nasıl Güncellerim.. Heralde Güncelllenmiş ama menüsü felan degişmemiş.. Lütfennn Yardımmmmmm……….. :Q :’( 🙁 🙂

    • Uygulamlar güncel olabilir ama biz burda cihazın yazılımını güncelleme işlemi yapıyoruz..güncel yazılımı öğrenmek istiyorsanız *#0000# yapmanız gerekmektedir.Buradan güncel yazılım sürümünü öğrenerek işleme başlayabilirsiniz.

  2. usta bende nokıa c6-01 war belle yazılım guncellemesı yaptım ama begenmedım eskı halıne getırmeye calıştım soyledıgınız gıbı format attım ama hersey gıttı menu falan eskısı gıbı olmadı hala aynı delırıcem bana bı yardımcı olurmusun lutfen

  3. slm. ben daha bugün c601in çıkarmış oldugu belle’gi denedim ve hiç memnun değilim. mesajlara girdigimde sadece otutumu görebiliyorum iletim raporları ayarlar giden gönderilmiş taslaklar hiçbiri yok.ne yapsamda olmadı. ayrıca msj geldiginde veya gönderdikten sonra ki bilgi menüsü ekranın tam ortsasında duruyor. diğer telefonlarda alt ksımda daha şıktır. bu çok kötü. ne yapmam gerek yardımcı olabilirmisinz _? 🙁

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz