Combat Arms EU Şifre Değiştirme

0
6026

Savaş oyunları tutkunlarının vazgeçilmezi olan Combat Arms’da son gelen güncellemeler ile kişisel güvenliklerini üst seviyede tutmak adına sık sık şifre değiştirme yoluna gidiyor. Peki, şifre değiştirmek, oyunda güvenliği sağlamak için yeterli mi? Büyük oranda yeterli olsa da, tek başına değil. Çünkü oyuncu hesabınıza bağlı mail adresinizin çalınması durumunda, şifrenizi ne kadar sık değiştirseniz de, hesap güvenliğinizi sağlayamazsınız. Çünkü mailden tek tuşla şifre istemek mümkün. Bu yüzden öncelikli olarak oyuncu hesabınıza bağlı mail adresinize güçlü bir şifre belirlemelisiniz, güçlü şifre belirleme konusunda en alt satırdaki adımlarımızı takip edebilirsiniz. Eğer Combat Arms şifre değiştirmeyi bilmiyorsanız, alt satırdaki başlığı okuyun.

Combat Arms Oyuncu Hesabı Şifresi Nasıl Değiştirilir?

İlk olarak yandaki linki tıklayıp, oyuncu mail adresiniz ve şifreniz ile giriş yapın. (Combat Arms EU giriş sayfası: https://passport.nexoneu.com/en/Login) Bağlantıyı tıkladığınızda isterseniz doğrudan mail adresiniz ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz isterseniz de sosyal hesaplarınızı kullanarak girişinizi tamamlayabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra “My Account” yazan bölüme tıklayın bir sayfaya yönlendirileceksiniz burada, güvenlik açısından kişisel İsim, E-posta ve Doğum tarihi alanlarınızı doldurun ve Modify düğmesine basın. Eğer hesap açılışında girdiğiniz orijinal ad, e-mail ve doğum tarihi bilgileriniz ile bu sayfada doldurduğunuz bilgiler eşleşirse yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Yönlendirildiğiniz bu sayfada “Old Password” yazan bölümü göreceksiniz buraya eski (şuan mevcut kullandığınız şifreyi) girin ardından aşağıda bulunan kutucuklara yeni şifrenizi girip Submit isimli düğmeye basın. Son aşamadan sonra Combat Arms şifreniz değiştirilmiş olacaktır. Artık girdiğiniz bu yeni şifre ile oyuna giriş yapabileceksiniz.

Güçlü Şifre Belirleme

Combat Arms ve oyuncu hesabınıza bağlı mail adresinize güçlü şifre belirlemek için, en az 10 haneden oluşan, iki büyük harf, iki küçük harf, dört sayı ve iki noktalama işaretinden oluşan bir şifre belirleyin. Tavsiye olarak şifreniz birbirini takip eden sayı dizilerinden ya da anlamlı Türkçe, İngilizce kelime guruplarından oluşmasın. Örn: Live1234*- şeklinde bir şifreyi önermemekteyiz. İdeal olarak şu kombinasyonlarda bir şifre güvenli olacaktır. 1A-2b/3c*4D şeklinde yüksek güvenlikli bir şifre.

Önceki İçerikSwarm Şifre Değiştirme
Sonraki İçerikE-devlet Şifre Değiştirme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz