Yüklemeye Devam Etmek İçin Lütfen Photoshop Cs4 Ortamını C:\ Sürücüsüne Takın

20
3495

hataenkisayenienkisacom.jpg


Evet programı kurarken D:, C: (vb)… sürücüsüne cd yerleştirin hatası vermektedir. Bu kısmı ilgimi çektiği için müdahale etmek istedim. Bunu gidermek için kurulum aşamasında size programların listesini çıkardığında Sadece Adobe Photo Shop ve Bridge, ve yardımcı yazılımları seçiniz diğerlerinin check (tik) işaretini kaldırınız. Kurulumda tekrar hata alıyorsanız kaldırabildiğiniz kadar tik işaretlerini kaldırınız.

Önceki İçerikDomuz gribi aşısının özellikleri nelerdir? Uzmanından Videolu Anlatım
Sonraki İçerikiPhone etek oyunu
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

20 YORUMLAR

    • adobe master collectıon CS4 programını yukluyorum içindeki bütün programlar sorunsuz çalışıyor phostoshop hariç crak ininde yapıyorum ama her seferınde uygulamada eksiklik war diyor tekrar yuklememı soyluyor cok denedım ama bir türlü olmadı yardımcı olabilicek birisi varsa sevinirim hayırlı bayramlar…

  1. Arkadaşlar,
    Siz de Yüklemeye Devam Etmek İçin Lütfen Photoshop Cs4 Ortamını X:\ Sürücüsüne Takın iletisi ile karşılaşıyorsanız çözümü anlatayım:
    Öncelikle bir ISO düzenleyici yazılımla (UltraISO gibi) iso kalıbını açın. Kök dizinde Adobe CS4 klasörü oluşturun (aynen yazıldığı gibi olmalı, küçük/büyük harf duyarlı). Daha sonra kök dizindeki tüm dosya / klasörleri Adobe CS4 klasörüne taşıyın. DVD’nin adını yine Adobe CS4 yapın. ISO dosyasını kaydedin ve sanal cd/dvdrom sürücüsüne (Virtual Clone Drive gibi) gönderin. X:\Adobe CS4\setup.exe dosyasını Yönetici Olarak çalıştırın. Yüklendiğini görünce hayret edeceksiniz, sanıldığı kadar zor değil. Gayet basit.
    Şimdiden kolay gelsin.
    Saygılar ..

  2. Çok işime yaradı teşşkurler.

    (Not : Aynı sorun AutoCAD 2010’da da mevcut. Burada da buna benzer şekilde DVDnin ismini(volum label) ACAD10 yapılması yeterli)

  3. kardeş nerden indirecem ben indirmek istiyorum yardım edion ne olursunuz lütfen ama bnm indirmeme gerreq yok bu katmanlar warya işte resimin üstüne tıklıyorum normalde yanında büyültüp küçültmemiz için kareler olacaktıı yok lütfen yardımm edin :'(

  4. Siz şakamısınız ya.. “çok işime yaradı” “çok güzel”… yazan arkadaş cevap yazmayıda ihmal etmemiş. bilgisayarda adobe dosyalarında hata olduğu için bu hata veriliyor. Bilgisayardaki tüm dosyaları elle ya kaldırılıp tekrardan kurulacak, yada temiz bir FORMAT atılacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz