Yeni Opel Cascada 2013

0
1835

Yeni Opel Cascada

İlk kez Opel’in yeni convertible Cascada modeliyle sunulan ve ürün yelpazesindeki diğer orta sınıf ve kompakt modellerde de kullanılacak olan yeni nesil 1.6 SIDI Turbo ECOTEC motor performansıyla oldukça dikkat çekiyor. 125kW/170 HP güç ve 280 Nm’ye kadar tork üreten motor bu güç kategorisindeki bir 1.6 Turbo motor için en iyi tork değerine sahip.

Bu motor, Start/Stop sistemli, 6 vitesli otomatik şanzımanla mayıs ayı ortalarında sadece Cosmo modeliyle Türkiye pazarına sunulacak. Satış fiyatı 94.000TL olacak. Aynı zamanda pazara sunulacak dizel motor 121 kW/165 HP 2.0 CDTI, 6 vitesli otomatik şanzımana sahip ve 350 Nm’ye kadar tork üretiyor. Sadece Cosmo model seçeneği ile satışa sunulacak bu modelin fiyatı 117.500 TL olarak açıklandı.

50 km/s’e kadar hızlarda 17 saniyede açılan sofistike kumaş tavan sistemine sahip Opel Cascada üst sınıf convertible özellikleri ve zengin donanıma sahip.

Tavan kapalı iken 280 litre olan bagaj hacmi kumaş tavan açıldığında 380 litreye çıkıyor. Bu rakamlar Cascada’yı bagaj alanı anlamında en başarılı convertible modelleri arasında konumlandırıyor.

Opel Cascada’yı tanıtan, Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik şunları söylüyor: “Cascada, mevcut ürün yelpazemizin en yeni üyesi. Elektrikli Ampera, sub-compact SUV Mokka, şık, şehirli ADAM ve şimdi bu zarif orta sınıf convertible ile portföyümüzü genişletiyor ve tümüyle yeni segmentlere adım atıyoruz. Bugüne dek yalnızca üst sınıf üreticilerin pahalı otomobillerinin yer aldığı orta sınıf cabriolet segmentine girmekten gurur duyuyoruz. Cascada ile Opel artık açık hava düşkünlerine, bir orta sınıf convertible otomobile özgü tüm özellikleri ve üst sınıf donanımları ulaşılabilir bir fiyatla sunuyor”.

Mayıs ayından itibaren Opel bayilerinde satışa sunulacak yeni dört mevsim convertible modeli Cascada, zarif, uzatılmış bir siluete ve yüksek kaliteli bir kumaş tavana sahip, şık bir dört kişilik otomobil. Opel’in model yelpazesinin son üyesi olan Cascada, yalnızca boyutlarıyla (uzunluk: yaklaşık 4.696 mm; genişlik: 2.020 mm, aynalar dahil) değil aynı zamanda cazibesi, üst sınıf teknolojiler ve sunduğu pek çok özellikle de rakiplerinden ayrılan bir orta sınıf convertible.

Önceki İçerikKadir Gecesi Neler Yapılmalı
Sonraki İçerikSamsung Galaxy Ace 3 Ekran Görüntüsü Almak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz