Yeni Hyundai Santa Fe Fiyatları

0
1195

Motor seçenekleri, yüksek teknoloji ve konfor ekipmanları ile baştan sona yenilenen Santa Fe, Hyundai markasının akıcı tasarım anlayışı ile tamamen yeniden yorumlandı. Hem iç dizaynı hem de dış tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Yeni Santa Fe, SUV-D segmentine yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

4690 mm uzunluğunda ve 1680 mm yüksekliğindeki Yeni Santa Fe’nin genişliği ise 1880 mm. Bu boyutlarıyla selefinden daha uzun, daha geniş ve daha yüksek olan Yeni Santa Fe, 2700 mm dingil mesafesine sahip. Çok daha kaslı, agresif ve karakter sahibi bir görünüme sahip Yeni Santa Fe, alçaltılmış tavan çizgisi ve daha eğimli ön camı ile dikkat çekiyor. Hyundai’nin akıcı tasarım felsefesi ile dizayn edilen Yeni Santa Fe, heybetli ama bir o kadar da dinamik bir görünüme sahip.

Yeni Santa Fe farklı güçlerde 6 motor seçeneği ile piyasaya sunulacak. Benzinli motor seçenekleri 2,0 lt Turbo, 2,4 lt, 3,0 lt ve 3,3 lt atmosferik olmak üzere 174 PS ve 294 PS arasınde değişen güçlere sahip olacak. Dizel motor seçeneklerinde ise 2,0 litrelik motor 150 PS güç sunarken 2,2 litrelik motorun gücü 200 PS.

Motor seçeneklerine göre gücünü 2 ya da 4 tekerden çekiş sistemi ile yola aktarabilen Yeni Santa Fe, yol durumuna ve sürüşe göre ön ve arka akslarda güç dağılımını otomatik olarak gerçekleştiriyor. Arka kısımdaki otomatik yükseklik ayarı sayesinde Yeni Santa Fe aracın stabilitesini en iyi şekilde sağlarken aynı zamanda konfordan da ödün vermiyor.

İlk olarak 2000 yılında tanıtılan ve Hyundai’nin SUV segmentindeki başarısının sembolü haline gelen Santa Fe, üçüncü nesliyle bu başarıyı daha da yukarı taşımaya hazırlanıyor. Bugüne kadar toplam 2,56 milyon adetlik satış adedine imza atan Santa Fe, Avrupa’da toplam 350 bin adetlik satışa ulaştı. Yeni Santa Fe ile bu rakamların daha da artırılması hedefleniyor.

Önceki İçerikFacebook Güvenli Bağlantı (Https) Problemi Çözümü
Sonraki İçerikDüz Duvara Tırmanan Örümcek Çocuk
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz