Xiaomi Portable Wifi ile Bilgisayarı Modeme Çevirmek

0
1337

Xiaomi Portable Wifi bir program değil,Wifi modem görevini gören USB bellek ebatlarında ufak bir cihazdır.Bu cihaz sayesinde bilgisayarınızda bulunan interneti diğer cihalarında internete girmesini sağlayabilir ve bağlantı kurmasını sağlayabilirsiniz.Örnek olarak kablolu bir modem sahibi olabilirsiniz.Modeminiz kablolu olduğu için sadece kablosuz bağlantıya sahip cihazların internete girmesini sağlayamayabilirsiniz.Bu cihaz sayesinde bilgisayarınızı bir Wifi modem gibi tanıtabilir ve diğer kablosuz cihazlarında internete girmesini sağlayabilirsiniz.

İlk olarak Xiaomi Portable Wifi modem cihazı için gerekli yazılımları indirmeniz gerekmektedir.Daha sonra ise cihazı bilgisayarınıza tanıtmanız gerekmektedir.

bilgisayari-wifi-modem-yapmak

 

Cihaz hazır olduğunda ise sağ köşeden Wifi Name -Wifi Şifresi karşınıza gelecektir.Bu şifreyi internete girmek istediğiniz cihaza girdiğiniz zaman ise bilgisayar üzerinden gelen internetten faydalanmış olacaksınız.

Xiaomi Portable Wifi cihazını nasıl satın alabilirim
Bu cihazı isterseniz Çin sitelerinden istersenizde ülkemizde bulunan sitelerden satın alabilirsiniz.Yurtdışı sitelerinde ise 6-8 Dolar ülkemizde ise 25-30 TL arasında satılmaktadır.

Önceki İçerikGeneral Mobile 4G Android One Görüntülü Konuşma Var mı?
Sonraki İçerikVodafone Eksiye Düşme Nasıl Kapatılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz