Windows Insider’a Nasıl Kayıt Olunur

2
1794

Windows Insider ilk olarak PC için olan Windows 10 buildlerini indirmek için kullanılmaya başlanmıştır.Bizim telefonlar için ise kullanacak olacağımız Preview for Developers uygulamasının daha geliştirilmiş versiyonudur.Ancak şunu söylemeliyiz ki Windows Insider ile gelecek olan Preview buildleri çok fazla hata barındırabilir. Çünkü bu buildler, Preview for Developers ile gelenler gibi son sürüme yakın sadece küçük bug hataları barındırmıyorlar. Aksine çok büyük kasmalar, donmalar, çökmeler yaşatabilirler.Bu durumda kasmalar ve takılmalar yaşanabilir..
Windows Insider Microsoft’un geliştirici uygulamasıdır. Windows Insider’a kayıt olarak yazılım önizlemelerini yükleyebilirsiniz.

Windows Insider’A Kayıt Olmak İçin:

  1. Windows Insider sayfasını ziyaret edin. (Telefon ya da Pc)
  2. Get Started “Başlarken” butonuna dokunun.
  3. Telefonunuzda kullandığınız Microsoft hesabınızla giriş yapın.
  4. Açılan sayfada “I accept the terms of this agreement (required)” yazısının yanındakicheck box‘ı işaretleyin, ardından “Please select your area(s) of interest ” sorusunu cevaplayın. Cevap olarak “Cutting-edge Windows technology” seçeneğini işaretleyebilirsiniz.
  5. Submit butonuna tıklayıp işlemi tamamlayın.
Önceki İçerikInstagram, Düzenli Giriş Yapmayan Kullanıcılara E-Posta Gönderecek
Sonraki İçerikDropbox Umano’yu Satın Aldı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

  1. Merhaba hocam, Windows İnsider’e kayıt olurken Please select your area(s) of interest seçeneği yok. Daha önceleri vardı şimdi yok. Yani kayıt oluyorum ama sorun çıkartıyor yada haha sonra düzeliyor. bir yardımcı olurmusunuz.

    • Türkçe olarak karşınıza gelecek ekran. Güncelleme sonrası sayfa Türkçe olarak tekrar düzenlenmiş. Başlarken butonuna basıp giriş yaptıktan sonra ileri yapıp karşınıza çıkan sözleşmeyi onaylayıp kaydınızı tamamlayabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz