Windows Hatalarını Nasıl Düzeltebilirim

0
1403

windows-hata-düzeltme
Windows işletim sisteminizde hataları nasıl düzeltebilirim hata karşınıza çıkan hataları nasıl bulabilirim gibi uyarıları bulmak programlar yardımıyla gerçekleşebilir.Yani internette biraz araştırma yaparsanız bu tarz hataları düzelmetmek için bir çok program bulunmaktadır.

Biz bu programlardan Registry Booster programını seçtik.Yani Registry Booster programı ile hatalar nası lbulunur ve düzeltirlir onu göreceğiniz.

Peki bu program size ne zaman yardımcı olacaktır.İlk olarak şunu söyleyelim bilgisayarınıza işletim sistemini kurduktan sonra geçen sürede birçok program kurup silmişsinizdir.Tabi bu programların kalıntıları ve silinmeyen programlarda olmuştur.Bu durumlar için Registry Booster vb. programlar ile sorunları halledebilir ve bilgisayarınızı daha kullanılabilir hale getirebilirsiniz.

windows-hata-onarma

Yukarıda görüldüğü gibi siz programı kurduktan sonra belirtilen sürücüler üstünde tarama yaptıktan sonra kaç tane hata ve tehlike durumunu siz söylemektedir.Bu hatalar kırmızı bir hala geldiği durumda daha çok tehlikeli olduğunu belirtmektedir.

Hataları tarama ve onar seçeneğinde sonra ise bilgisayarınızı kapatıp açmanız gerektiğini söyleyebilir ve yeniden başlatmayı unutmayınız.Böylelikçe daha stabil bir şekilde çalışabilir.

Önceki İçerikBilgisayara Android Nasıl Yüklenir
Sonraki İçerikWindows 7de Gereksiz Dosyaları Nasıl Temizleyebilirim
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz