Winamp Nasıl Silinir-Winamp Nasıl Kaldırılır

0
2531

winamp-silmek-kaldirmak
Bilgisayarımıza yüklediğimiz programlar yada oyunlardan belirli bir süre sonra sıkılabilir yada yenisini yüklemek için kaldırmak yani silmek isteyebiliriz.Yani bazı programlar hariç genellikle deneme için yüklediğimiz programları yada işimize yaramayan programları silmek gerekebilir.Bu programları bazen silmek çok kolay olabilir ama bazende hata ile sildiğimiz programları bilgisayarımızdan tamamen kaldırmak sorun yaratabilir.

Biz kolay yöntem olan programları bilgisayardan nasıl silinir nasıl kaldırılır onu göreceğiz.İlk olarak Winamp programından başlayalım.Yani Winamp programı bilgisayaramızda yüklü olarak bulunuyor ama bunu kullanmıyorsunuz ve silmek istiyorsunuz.

winamp-nasil-silinir
Silmek için ilk olarak Başlat>>Denetim Masası>>Program Ekle Kaldır bölümüne giriş yapınız.Daha sonra ise programı listeden bulunuz.Programı üzerine geldikten sonra sağ tıklayınzı ve kaldır seçeneğini seçiniz.

winamp-silme-kaldirma

Yukarıda kaldırma işleminin dilini seçebiliyorsunuz.Hangi Türkçe olarak seçilmiştir.Bundan sonra ise program tamamen bilgisayarınızdan silinecektir.

Önceki İçerik2014 Yılbaşı Abiye Elbise Modelleri
Sonraki İçerik2014 Permalı Saç Modelleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz