WhatsApp Web Ayarları Nasıl Yapılır

1
3832

WhatsApp Web Ayarları Nasıl Yapılır
Bildiğiniz gibi dünya üzerinde en çok kullanılan ve mağazalar üzerinden en çok indirilen anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp uygulamasıdır. WhatsApp kullanıcılar internet üzerinden mesajlaşabilir, resim gönderebilir yada görüntülü konuşma yapabilir. Son olarak ise özellikle Facebook tarafından satın alınmasından sonra WhatsApp üzerinden büyük değişikliler oldu ve kullanıcılar için çok büyük yenilikler geldi. En son olarak ise bildiğiniz gibi WhatsApp uygulamasını Web ortamında tarayıcınızdan açabilir ve kullanılabilir duruma geldi. Bu durum ise WhatsApp Web olarak tanımlandı. Yani WhatsApp uygulamanızı kullanabilmek için telefonunuzu elinize almanıza gerek kalmıyor.
WhatsApp üzerinden tüm ayarları değiştirebilir ve özelleştirebilirsiniz. Aynı şekilde kısıtlıda olsa bazı ayarları hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Bildirim Ayarları
WhatsApp Web üzerinden Bildirim ayarlarınıda yapabilirsiniz. WhatsApp Web üzerinden Ses Ayarları, Masaüstü uyarıları ve Önizleme ayarlarını yapabilirsiniz.
Sohbet Duvar Kağıdı Ayarlar
Konuşma pencerenize ait olan arka plan ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. İçinde bulunan renk seçeneklerini konuşma pencerenizin arka plan rengini değiştirebilir ve hoş bir görüntü olmasını sağlayabilirsiniz.

Engellendi – WhatsApp Numara Engelleme
Rahatsız eden kullanıcılardan uzaklaşmak için ve onların yazmasını engellemek için WhatsApp uygulamasında olduğu gibi WhatsApp Web üzerinden de numara engelleyebilir ve istenmeyen kişilerden kurtulmuş olursunuz. Bu işlem için Ayarlar bölümünden giriş yaparak Numara Engelleme yapabilirsiniz.

WhatsApp Web üzerinde kullanabileceğiniz ve yapabileceğiniz WhatsApp Web ayarları bunlarlar sınırlıdır. Daha fazla ayar için ise WhatsApp uygulaması üzerinden yapabilir ve istediğiniz diğer ayarlara ulaşabilirsiniz.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Developer: WhatsApp LLC
Price: Free

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger, Android ve diğer akıllı telefonlarda kullanılabilen bir mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp, arkadaş ve ailenizle mesajlaşabilmeniz veya onları arayabilmeniz için telefonunuzun İnternet bağlantısını (4G/3G/2G/EDGE veya mümkün olduğunda Wi-Fi) kullanır. Mesaj, sesli arama, fotoğraf, video, belge ve Sesli Mesaj gönderip alabilmek için SMS’ten WhatsApp’a geçiş yapın.

Önceki İçerikİphone Telefonlarda iMessage Ayarları
Sonraki İçerikÜcretsiz Operatör Sorgulama – Numara Hangi Operatörde
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz