Whatsapp ve Facebook Mesajlarını Nasıl Kilitlerim

1
13216

Son zamanlarda en çok kullanılan mobil işletim sistemi olarak android ve ios olarak bilinmektedir.Haliyle bu iki mobil işletim sisteminin verdiği özgürlük ile ilk akla gelen ise ücretsiz mesajlaşma ve ücretsiz konuşma özelliği akla gelmektedir.Eğer internet paketiniz varsa ve bu saydığımınız özellikleri rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Tabi kullandığınız mesajlaşma programları özele girdiğin için bunları başkalarının görmesini istemeyebilirsiniz.Şimdi anlatacağımız program ise kullandığınız bu uygulamaları şifrelemeye yarayacaktır.Program sayesinde WhatsApp, BBM, Wechat, Telgraf, Viber, HAT, Videoyla Sohbet, GTalk, Facebook, SMS, Kakao Talk, Kik Messenger, Tango ve bir PIN kodu arkasından Yahoo Messenger mesajları korumak sağlar.

Messenger and Chat Lock

Ayarlar bölümünden sizin belirleyeceğiniz şifre ile hangi programın şifrelenmesini istiyorsanız oraya şifre koyup başkalarının görmesini engelleyebilirsiniz.

Önceki İçerikWindows 8.1 Wireless Ağ Kaldırma Sorununa Çözüm
Sonraki İçerikiOS 7.1.1 Batarya Sorunu ve Çözümü
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz