Whatsapp Messenger Yüklenemiyor

22
16661

Whatsapp Messenger Yüklenemiyor

Whatsapp Messenger yüklenemiyor tekrar deneyin ve sorun devam ederse sorun giderme ile ilgili yardım alın hata kodu : -11 gibi yada benzeri birçok hata ile karşılaşabilirsiniz.Bazı hatalar kolayca çözülebilir ama bazı hatalarda sizi çok fazla zorlayabilir ve sorun çıkartabilir.Bu konumuzda ise karşılaşabileceğiniz hatalardan ve son zamanlarda en çok çıkan Whatsapp hatalarından bahsetmek istiyoruz.Genel olarak Whatsapp hatalarını İOS değil Android işletim sistemine sahip cihazlarda yaşayabilirsiniz.Genel olarak İOS üzerinde yaşanan uygulama hataları yüklenmeme ve birkaç ayarlar ile ortadan kaldırabilirsiniz.Android işletim sistemlerinde bu durum biraz farklı olabiliyor ve işlem format atmaya kadar gidebiliyor.

Peki Whatsapp Messenger Yüklenemiyor nasıl düzeltilir yada Whatsapp Messenger yüklenemiyor tekrar deneyin ve sorun devam ederse sorun giderme ile ilgili yardım alın hata kodu : -11 hatası nasıl ortadan kaldırılır onu görelim..

Whatsapp Messenger Yüklenemiyor
1-Önbellek temizliği yaparak hatadan kurtulabilirsiniz.Önbellek temizliği yapmanız gereken uygulama ise Google Play uygulamasıdır.Bildiğiniz gibi Google Play android cihazlarda uygulama ve oyun indirme mağazasıdır.Buradan istediğiniz gibi uygulama yada oyun indirebilirsiniz.

google-play-store-onbellek-silme
Whatsapp Messenger Yüklenemiyor

Ayarlar bölümünden Uygulama Yöneticisi yada Cihazda bulunan uygulamaların olduğu bölümü giriş yapınız.Marka ve modele göre bu bölümün yeri farklı olabilir.Daha sonra Google Play uygulamasına giriş yapınız.Buradan yukarıdaki görselde olduğu gibi Önbellek temizliğini yapınız.Buradan sonra Google Play üzerinden giriş yaparak tekrar Whatsapp uygulamasını yüklemeye çalışınız.Eğer halen yüklenme işlemi olmadıysa yapmanız gereken işlem Sıfırlama olacaktır.

2-Sıfırlama-Format Atmak-Hard Format-Format Atma
Bu işlem ile cihazınızda bulunan tüm bilgilerinizi silinecektir ve ilk olarak cihazdaki bilgilerinizi mutlaka yedeklemelisiniz.Format işlemi olmadıysa yedekleme işleminden sonra tuşlar ile format atma işlemi yapabilirsiniz.Bu format işlemi hard format olarak geçmektedir.Bu format işlemini yapmadan önce ise yeni nesil bir cihaz kullanıyorsanız özellikle android 5 sürümü mutlaka ayarlar ve hesaplar bölümünden tüm hesapları kaldırınız ve daha sonra harf format işlemini uygulayınız.Format işlemi için ise

Menü–> Ayarlar –> Yedekle ve Sıfırla veya Fabrika ayarlarını sıfırla bölümünden telefonunuzu tekrar ilk günkü haline getirebilirsiniz. Bu ayarlar modellere göre değişiklik gösteriyor. Bazılarında direk ayarlardan görebileceğiniz gibi, bazı modellerde Gizlilik gibi bölümlerin içinde yer alabilir.

Whatsapp Messenger yüklenemiyor tekrar deneyin ve sorun devam ederse sorun giderme ile ilgili yardım alın hata kodu : -11
Bu işlemden yani format atma işleminden sonra android cihazınızın tekrar kurulum işlemi yapılması gerekmektedir.Kurulum işleminden sonra ise Google Play üzerinden giriş yapınız ve cihazda farklı bir sorun yoksa Whatsapp uygulaması artık cihazınıza indirilmeye hazır olacaktır.

Whatsapp Messenger Yüklenemiyor Hata Kodu 11

Önceki İçerikDrone Nedir? Hangi Alanlarda Kullanılabilir?
Sonraki İçerikMac: Yanıt Vermeyen Bir Program Nasıl Kapatılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

22 YORUMLAR

    • hocam cihaz modeliniz nedir ? eğer diğer format yöntemini biliyorsanız ilk olarak hesaplar bölümünden tüm hesapları kaldırınız ve daha sonra hard format atınız lütfen ama ilk olarak hesapları kaldırınız.

      • sony ericsson LT18i ve android 2.3.4, varsayılan hesap kaldırılamıyor ondan format attım. ama gene aynı hata kodunu alıyorum. başka uygulama yükleyebiliyorum, whatsapp’da bir sorun var sadece.

        • tamam tamer bey sizin cihaz yeni nesil bir cihaz değil o yüzden sony cihazlarda Sony PC Companion programı ile tamamen yazılım atma işlemi var birde öyle deneme yapınız lütfen…

  1. benim telefonumda samsung gt 18150. watsap yüklenmiyor. Whatsapp Messenger yüklenemiyor tekrar deneyin ve sorun devam ederse sorun giderme ile ilgili yardım alın hata kodu : -11 diye uyarıyor. yardım edermisiniz

  2. hasan bey telefonumun markası samsung galaxy wonder dedıklerınızı yaptım malesef ki yine aynı hatayı veriyor başka bir çözüm yolunuz varmı acaba

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz