Whatsapp Güncellemesi Nasıl Yapılır

0
13931

Soruyu Gönderenin Adı : Renin / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:Android işletim sistem,ne sahip bir telefonum var ama güncelleme yapamıyorum.Telefonumdaki uygulamalar ve programlar güncelleme yapmıyor.Benim istediğim otomatik olarak güncellemelerin gelmesi ve işlemin kendi yapması.Bunu nasıl yapabilirim?

Cevap : Bu işlem için otomatik güncellemelerinizin açık olması gerekmektedir.Yani herhangibir internet bağlantısına bağlandığınız zaman sistem güncellemeri yada uygulama güncellemeleri başlar ve cihaz bu işlemi yapacaktır.Bu ayarı yapmak isterseniz ise Google Play ayarlarına giriş yapınız ve Uygulamaları Otomatik Güncelle bölümüne giriniz.Daha sonra ise karşınıza aşağıdaki gibi bir bölüm çıkacaktır.

otomatik-guncelleme-nasil-acilir
Uygulamaları –Otomatik Güncelle
-Uygulamaları her zaman otomatik olarak güncelle.Veri Ücretleri alınabilir
-Uygulamaları yalnızca Kablosuz bağlantı üzerinden otomatik güncelle
Buradan istediğiniz güncelleme işlemi seçebilir ve ayarlarınızı yapabilirsiniz.Tabi burada size tavsiyemiz Wifi üzerinden olan seçeneği seçmenizdir.Eğer 2. seçeneği seçerseniz hattınızda bulunan internet bitebilir.

Önceki İçerikNokia Lumia 620 Görüntülü Konuşma Varmı
Sonraki İçerikWhatsapp Kişi Kısayolu Oluşturmak
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz