WhatsApp Bilgisayarda Nasıl Kullanılır

0
1201

Bildiğiniz gibib daha önceden whatsapp uygulamasını bilgisayarlarımızda kullanmak için farklı progrmalar ile yani emulatörler ile bilgisayarımzıa tanıtarak kullanmaya çalışıyorduk.Artık buna gerek kalmadan birkaç işlem ile Whatsapp uygulamasını bilgisayarımızda rahatlıkla kullanabiliyoruz.

Bu işlem için bir program indirmeniz gereke yok ama kullanmanız gereken internet tarayıcısı ise Google Chrome olmalıdır.Yani işlem sadece Google Chrome ile çalışmaktadır.

Telefonunuzdan Whatsapp uygulamasını açınız ve sağ köşede bulunan ayarlar bölümne geliniz.Buraya dokunduğunuzda ise karşınıza aşağıdaki gibi bir pencere gelecektir.

whatsapp-web-google-chrome
Daha sonra Google Chrome tarayıcınız ile Web.whatsapp.com adresine giriniz ve karşınıza gelen QR uygulamasını telefonunuz ile okutunuz.

whatsapp-bilgisayarda-calistirmak
Bu işlemden sonra Google Chrome tarayıcınızda whatsapp uygulamasının çalıştığını göreceksiniz.Buradan telefonda olduğu gibi tüm rehberinize erişebilir ve Whatsapp kullanan herkese yazabilirsiniz..

Bilgisayardan whatsapp kullanmak telefonunuzun şarjını daha hızlı tüketmektedir bilginiz olsun…

Önceki İçerikTwitter Şifremi Unuttum, Ne Yapmalıyım?
Sonraki İçerikGoogle Maps Material Design Tasarımı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz