WhatsApp Belge Paylaş ile Belge Gönderme

0
1174

Bildiğiniz belirli aralıklarda uygulamalara yeni özellikler eklenmektedir.Bunlardan biriside sürekli yenilik görmeye alıştığımız WhatsApp uygulaması oldu ve son olarak WhatsApp uygulamasına Belge Paylaşma ile Belge Gönderme özelliği eklenerek iş hayatında bulunanlar için büyük bir özellik ekledi diyebiliriz.Artık WhatsApp uygulamasını kullanarak Android ve iOS (iPhone) cep telefonlarınıza belge gönderebilir yada paylaşabilirsiniz.

Son zamanlarda ise sadece belge gönderme ve paylaşma özelliğinin yanı sıra fotoğraf, video, sesli mesaj, sesli arama gibi özelliklerde geldi yada geliştirildi.WhatsApp son sürümü için ise OTA güncellemesi ile geldi ve güncellemeleri açık olanlar için özellik hemen eklendi.Tabi kullanıcılar yazışmalarına bakmaktan bu özelliği aktif olduğunu yada eklendiğinin farkına varmadı diyebiliriz.

whatsapp_belge_gonderme

WhatsApp’ dan Android telefonlarda belge göndermede her hangi bir kısıtlama bulunmuyor. Android cep telefonda yer alan pdf, doc ve xlx gibi Word ve Excel dosya türlerini paylaşabilirsiniz.

Önceki İçerikSamsung Galaxy S6 Marshmallow Güncellemesi
Sonraki İçerikAndroid Telefonda Tablette Silinen Dosyaları Kurtarma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz