Vodafone Wifi Modem Arayüz Şifresi

11
44057

vodafone-wifi-modem-arayuz
Soruyu Gönderenin Adı : adem / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:vodafone wifi yi(vodem) yeni aldım.vodafone un internet sitesinden,modemimin ayarlarına nasıl ulaşabiliim.şifre kısmına admin yazıp giriliyormuş ama ekranda böyle bir yer yok.tarif ederseniz sevinirim. teşekkürler

Cevap : Ayarlarınızı yapabilmenize için Wifi Arayüzüne girmeniz gerekiyor.Yani Belirli bir ip numarasını internet tarayıcınıza girdiğiniz zaman karşınıza gelecek olan ekrandır.

Yine 192.168.0.1 ip adresinden oturum açma ekranlarına geliyoruz.”admin” yazarak oturumu açıyoruz.Aryüzde giriş Şifreniz ise ADMİN olarak belirlenmiştir.

vodafone-wifi-modemarayuz-sifresi

Şifreyi değiştirmek için ise aşağıdaki resimden yönlendirici bölümüne ve daha sonra yönlendirici ayarlarına giriniz ve sonra olarakda sizden eski şifreyi yani ADMİN yazmanızı ve yeni şifrenizi iki kere girmenizi isteyecektir.

Önceki İçerikiPhone Ekranı Kilitliyken Gelen Çağrıları Reddetme
Sonraki İçerikFacebook Şifresi Değiştirme
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

11 YORUMLAR

        • Yine 192.168.0.1 ip adresinden oturum açma ekranlarına geliyoruz.”admin” yazarak oturumu açıyoruz. Arayüzde giriş Şifreniz ise ADMİN olarak belirlenmiştir.

          burdaki kullanıcı adı ve şifre işe yaramıyor mu..Şöyle yapabilirsiniz ilk olarak kullandığınız tarayıcının çerezlerini temizleyiniz ve tekrar deneyiniz.

  1. Kardes Kolay Gelsin Bende bu modemden kullaniorm Sifresini degistirip unuttum Bi turlu giremiorm bi yardimci olsursan reseti felan yokmu. Bunlarin

  2. ARKADAŞLAR BOKTAN BİR HİZMETLERİ VAR, SÖZLEŞMENİN DOLMASINI BEKLİYORDUK İZİN ALMADAN UZATMIŞLAR. UTANMADAN SİZ ONAY VERMİŞSİNİZ DİYORLAR VE SES KAYDI İSTİYORUM DESEM ONU SİZ BİLİYOSUNUZ DİYORLAR. HIZI ÇOK DÜŞÜK, RESMEN PARA TUZAĞI.

  3. siz yapamıyorsunuz çünki direk 192.168.0.1 yazıyorsunuz.ama web çubuğuna http://192.168.1.1 yazmanız gerekir.o zaman menü açılır.şifre ve kullanıcı adına kullanım klavuzundan bakabilirsiniz.ben yapamadım kullanıcı adı hatası yüzünden.ama siz yapabilirsiniz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz