Vodafone İnternet Paketi İptal Etme

4
17229

Dünyanın ileri gelen operatörlerinden olan Vodafone operatörünün bilindiği gibi birçok internet paketi yada farklı paketler bulunmaktadır. Bu paketlerden ise genel olarak kullanılanlar ise İnternet Paketleridir. Neredeyse herkes özellikle akıllı telefon kullanıcıları internet paketi yaptırmaktadır. Sadece Vodafone üzerinde değil diğer operatörlerde birçok internet paketi bulunmaktadır. Bunları yapmak için ise ister bayi üzerinden, istersenizde sms yolu ile internet paketinizi yapabilirsiniz.

Peki paketler için neler yapılabilir yada yeni bir paket yaptıysanız bunu nasıl iptal edebilirsiniz onu görelim.. Eğer bir paketiniz varsa ve farklı bir paket yapmak istiyorsanız ilk olarak bir önceki paketinizi iptal etmeniz gerekmektedir. Her paketin iptal etme mesajı farklıdır ama genel olarak ortak yöntem için Vodafone Müşteri Hizmetlerini arayarak tüm paketlerinizi öğrenebilir isterseniz de iptal ettirebilirsiniz.

Tabi diğer internet paketleri ise siz yapmadıkça yenileme yapmaz ve yeni paket için ise tekrar sms atmanız gerekecektir yada bayi üzerinden internet paketiniz için başvuru yapmanız gerekebilir.

-Aylık Facebook Twitter Paketi otomatik olarak yenilenmez ve iptal edilemez
-1 Aylık 2 GB Ek Internet Paketi otomatik olarak yenilenmez ve iptal edilemez.
-1 Aylık 1 GB Ek Internet Paketi otomatik olarak yenilenmez ve iptal edilemez.
-1 Aylık 500 MB Ek Internet Paketi otomatik olarak yenilenmez ve iptal edilemez.
-1 Aylık 250 MB Ek Internet Paketi otomatik olarak yenilenmez ve iptal edilemez.

Önceki İçerikAndroid Sistem Arayüzü Durdu hatası
Sonraki İçerikCom.Android.Systemui Virüsünü Silme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz