Vodafone Cup Ne Zaman?Vodafone Cup Ne Zaman Başlıyor?

0
1118


Oynamak için oynadın, eğlenmek için oynadın, spor olsun diye oynadın… Şimdi önce şehrin, sonra ülken için oyna! Bursa, İzmir, Mersin ve Kayseri’de gerçekleşecek turnuvaya katıl, ülkemizi yurtdışında Vodafone World Cup’ta ve Laureus Dünya Spor Oskarları Gecesi’nde ülkemizi sen temsil et. ödüller kazan… Unutma, kayıtlar Vodafone Cep Merkezleri’nde, detaylarsa turnuva boyunca bu sitede. Katılım için son gün 28 Kasım.

Bursa, İzmir, Mersin ve Kayseri’de düzenlenecek turnuva için katılım kurallarına göz atınız.
KATILIM VE KURALLARA GÖZ ATIN:

• Vodafone Cup’ta takımlar 7 kişiden oluşur.

• 5 kişi sahada mücadele eder 2 kişi ise yedek olarak belirlenir.

• Bu takımdaki 7 oyuncudan en az 4 tanesinin Vodafone abonesi olması gerekir.

• Takım kaptanı olacak kişinin da muhakkak Vodafone’lu olması beklenir.

Vodafone Cup Türkiye şampiyonu olan takımın, yurtdışı finallerine giderken tüm takım oyuncularının Vodafone’lu olması gerekir.

Turnuva için ön katılım yapmak isteyen ama 4 adet Vodafone’lu oyuncusu olmayan takımların oyuncularının numara taşıma baş vuruları alınır, kayıt için numara taşıma işleminin tamamlanması beklenmez

Vodafone’a Nasıl Geçeriz?
Dünyanın en büyük mobil iletişim ağıyla konuşmanın ayrıcalığını yaşayın.

Hizmet kalitesinde ve fiyatlandırma anlayışında değişim başladı. Siz de kendinize en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne uğrayın ve bu değişime katılın. Faturalı ya da faturasız tarifelerimizden biri mutlaka size dünyanın en büyük mobil iletişim ağıyla konuşmanın ayrıcalığını yaşatacak.

Faturalı Hat Abonelik Evrakları

GSM Abonelik Sözleşmesi (Vodafone Cep Merkez’lerde aboneliğiniz esnasında doldurulacaktır)
• Nüfus cüzdanı ya da ona alternatif resmi bir evrağın aslı. (Sürücü belgesi, pasaport belgesi, evlilik cüzdanı, kamu kurumu kimliği, TSK kimlik kartı, basın kartı, avukat kimlik belgesi)
• Güncel sabit bir fatura ya da ona alternatif bir evrağın aslı.

Faturasız Hat Abonelik Evrakları

• GSM Abonelik Sözleşmesi (Vodafone Cep Merkez’lerde aboneliğiniz esnasında doldurulacaktır)
• Nüfus cüzdanı ya da ona alternatif resmi bir evrağın aslı. (Sürücü belgesi, pasaport belgesi, evlilik cüzdanı, kamu kurumu kimliği, TSK kimlik kartı, basın kartı, avukat kimlik belgesi)

Ödüller
TÜRKİYE ŞAMPİYONU
Türkiye finali şampiyonu takım oyuncularını iPad’ler bekliyor! Ayrıca Türkiye şampiyonu takım, Vodafone World Cup’ta Türkiye’yi temsil edecek. Takım, ünlü oyuncularla birlikte Laureus Spor Ödülleri gecesine katılacak ve bu yolculuğa Pascal Nouma ile birlikte çıkacak.
İL BİRİNCİLERİ
Turnuva il birincisi takımın tüm oyuncularını HTC Wildfire S bekliyor!
TURNUVA KATILIM

Önceki İçerikSaints row the third sistem gereksinimleri
Sonraki İçerikHotmailde Bayrak İşareti Anlamı Nedir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz