Vinpower Digital CD DVD Blu-ray Kontrol Kartı

0
869

Bir duplicatordaki en önemli unsur hiç kuşkusuz kontrol kartıdır. Vinpower Digital Kontrol Kartı piyasadaki tüm kontrol kartlarına göre en yüksek performansı sağlayacak şekilde programlanmıştır. Vinpower Digital Kontrol kartı yüksek performans ve estetiğin mükemmel bileşimiyle dizayn edilmiştir. Bir kontrol kartının kalitesi, mükemmel şekilde CD DVD veya Blu-Ray kopyalamasıyla ya da tersine işlemlerin başarısız olarak sonuçlanmasıyla ve kalitesiz kopyalar çıkarmasıyla farkedilebilir. Aslında birbirinin benzeri iki kontrol kartından aynı diskin kopyasını aldığınızda Vinpower Digitalden çıkan disklerin testlerde her zaman için daha yüksek kalite puanı aldığını görebilirsiniz. Ek olarak Vinpower Digital’in güçlü kartları daha fonksiyonel ve daha kullanımı kolaydır. 128MB ile 256MB arasında değişen standart önbelleği ile yazmanın yanında en iyi okuma gücünü de sağlar.

Vinpower Digital kurulduğu günden bu yana benzersiz bir şekilde bu alanda uzmanlaşmış ve sürekli olarak en iyi kontrol kartı nasıl olmalı sorusuna cevap arayarak kendini geliştirmiştir. Uzman teknik ekibi ve test istasyonuyla piyasadaki birçok dvd writer ve boş medya üreticisi ürünlerini Vinpower Digital’in ürünleri ile test edip piyasaya sunmaktadır.

Önceki İçerikLight Scribe teknolojisi nedir?
Sonraki İçerikShadow Harvest Phantom Ops Sistem Gereksinimleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz