Video Kesme ve Bölme – Resimli Anlatım

0
2827

video-kesme-programi
Soruyu Gönderenin Adı : bayram erdal / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Videolardan belirli bölümleri kesip almak istiyorum ama hangi programla yapsam tam olarak yapamıyorum ve sıkıntı oluyor.Hangi programla ve nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz?

Cevap : Bu işlem yani video kesme ve bölme işi basit bir işlemdir.Kesme bölümünü Boilsoft Video Splitter programını öneririm.Kullanımı kolay ve basit bir programdır.Birçok video uzantısınıda desteklemektedir.İstediğiniz videoyu ekleyebilir ve istediğiniz dakika ve saniyeden belirleyip kesebilirsiniz ve istediğiniz uzantıdan kayıt edebilirsiniz.

boilsoft_video_splitter_video_kesme
Programın adı Boilsoft Video Splitter.Bu programla istediğiniz bölümü kesebilir ve kayıt edebilirsiniz.Sırasıyla anlatmak gerekirse sol bölümdeki kırmızı bölüm seçmek istediğiniz aralığı belirler.Dakika olarak istediğiniz yere alabilir ve ilk aldığınız bölümde sol parantezi bitirmek istediğiniz yerde ise sağ parantezi kullanacaksınız.
Yukardaki Open yazan yerde ise kesmek yada bölmek istediğiniz videoyu seçebilirsiniz.
Start Time ve Stop Time olarak belirlenen yerde ise parantez ile işaretlediğiniz zaman başlangıç ve bitiş bölümü olarak işaretnecektir ve sonra olarak Split Now dedikten sonra kesme işlemine başlaycaktır.Daha sonra ise kayıt etme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Önceki İçerikSkype İndirme Rakamları Açıklandı
Sonraki İçerikWindows 10’un Sistem Gereksinimleri
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz