Vestel V TAB 7810 Format Atma ve Sıfırlama

0
6682

Vestel V TAB 7810
Android işletim sistemine sahip tabletlerden biriside Vestel firmasının ürettiği Vestel V TAB 7810 modelidir. Yazılımsal olarak en çok sorunun yaşandığı ve şikayet alan firmalar arasında olan Vestel beyaz eşya ürünlerinde olduğu gibi Akıllı telefon ve tablet üretimde bu başarıyı sergileyemedi diyebiliriz. Tabi ileriki yıllarda neler olur bilinmez ama daha çok çalışması gerekiyor diyebiliriz.
Vestel V TAB 7810 modelinde de yazılımsa sorunlar yada unutlan şifreler sonrası format atma işlemi yapılabiliyor. Genel olarak sıfırlama işleminden sonra ise cihazdaki tüm bilgiler silinecektir ve mümkünse cihazdaki bilgilerinizi yedeklemenizde fayda var diyebiliriz.

Vestel V TAB 7810 Format Atma ve Sıfırlama

1- Soft format olarak Vestel V TAB 7810 modelinde Ayarlar bölümünden yapılan sıfırlama işlemide mevcuttur. Bu işlemi yapmak istiyorsanız Menü — Ayarlar — Yedekle ve Sıfırla bölümünden yapabilir ve cihazda bulunan tüm bilgileri temizleyebilirsiniz. Bu işlemden sonra cihaz ilk günkü gibi ayarlarını baştan yapmanız gerekmektedir.
2- Diğer bir format atma yöntemi ise Hard Format yöntemidir. Bu yöntem ile cihazdaki tüm bilgileri tamamen silebilir ve tüm ayarlarınızı sıfırlayabilirsiniz.
– İlk olarak cihazı kapatınız. Daha sonra Ses Açma tuşu ve Power yani açma kapatma tuşuna basınız.


– Kısa süre sonra ekrana vestel yazıları geldiği zaman ise güç tuşunu bırakınız.
– Ekrana kısa süre sonra Recovery Mode gelecektir. Bu ekrana geldiğiniz zaman dokunmatik ekran çalışmaz ve sadece tuşlar ile işlem yapabilirsiniz.
– Gelen ekrandan ise wipe data factory reset ve güç tuşu ile onaylayınız. Daha sonra ise yes delete all user data dedikten sonra tekrar güç tuşu ile onaylayınız..
– Son işlem olarak ise reboot system now bölümüne gelerek cihazı yeniden başlatınız.

Önceki İçerikMac Bilgisayarlara Windows Nasıl Yüklenir?
Sonraki İçerikAcronis True Image Yedek Alma ve Yedek Geri Yükleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz