Vestel Modeller için Ekran Görüntüsü Alma

0
135

Vestel Modeller için Ekran Görüntüsü Alma
Son zamanlarda yerli üretim dediğimiz zaman akla gelen ilk cihazlardan birisi Vestel markası dediğimiz zaman yanlış bir şey söylemiş olmayız. Özellikle son ürettiği yeni modellerle kendinden bir hayli söz ettiren Vestel android işletim sistemin kullandığı için bir hayli özelliğe sahip oluyor. Bu özelliklerden biriside ekran görüntüsü alma özelliği. Vestel cihazlarda da cihazda bulunan bir görüntünün ekran görüntüsünü alabilir ve istediğiniz gibi düzenleyebilir paylaşabilirsiniz.

Ekran görüntüsü çekmek istiyorsanız ses kısma ve güç kilit tuşlarına kısa süreli basılı tutunuz. Ekranda görüntüyü aldığınıza dair bir işlem olacaktır ve deklanşör sesini duyacaksınız. Bu işlemden sonra ekran görüntüsü alma işlemi bitmiş olacaktır. İsterseniz daha sonra galeri bölümünden bu görüntüye ulaşabilir düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

Sadece ekran görüntüsünü almak için telefon üzerinde bulunan özellik ile değil aynı zamanda uygulama ile bu işlemi yapabilirsiniz. Yani Google Play üzerinden indirdiğiniz bir uygulama ile ekran görüntüsü aynı zamanda daha gelişmiş bir uygulama ile ekran videosu da çekebilirsiniz.

Önceki İçerikTurkcell T50-T60-T70 Ekran Görüntüsü Alma
Sonraki İçerikAlexandre Gustave Eiffel Kimdir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz