vCard Birleştirme – Tek Dosya Haline Getirme

0
2252

vCard Birleştirme – Tek Dosya Haline Getirme
Android akıllı telefonlarda İOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda en önemli bilgilerimizi arama yaptığımız rehberimizdir. Bu rehberlerde ise teknik olarak uzantıları farklı isimlerde olabilir. Bunların en çok kullanılanı ise vCard rehber formatıdır. vCard farklı telefonlarda kullanılan ve en çok kullanılan rehber formatıdır. vCard durumu için farklı işlemler olabiliyor yada aktarma sorunları yaşayabilirsiniz. Bu sorunlardan en çok yaşanan işlem ise aktarma durumudur. Genel olarak ise bu sorun tek tek alınan vCard dosyalarından kaynaklanmaktadır. vCard dosyaları tek tek olma durumuna göre birleştirme yapabilir ve tek bir dosya halinde akıllı telefonunuza atabilir ve kullanabilirsiniz.

Bu tarz durumlarda vCard isimlerinizi ilk olarak tek bir klasör içine atınız ve daha sonra masaüstünde Shift tuşuna basılı tutunuz ve Komut Penceresini Burada Aç seçeneği ile açınız. Daha sonra karşınıza Dos komut sistemi karşısına gelecektir. Burada ise yazmanız gereken komut satırı ise copy *.vcf rehber.vcf ile açınız. Hızlı ve kolay bir biçimde aynı klasör içerisine belirlediğiniz isim olarak yani rehber adında tüm isimler bir vCard olarak vCard birleştirme işlemi bitecektir.
Bu işlem bittikten sonra ise vCard dosyanızı istediğiniz gibi ister İOS cihazlara istersenizde Android akıllı telefonunuza aktarabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Tabi bu işlem programsız olduğu gibi programsızda yapılabilir.. Programsız yapmak istiyorsanız vCard Birleştirme Tek Dosya Haline Getirebilirsiniz.

Önceki İçerikCS Go Sistem Gereksinimleri – Bilgisayarım CS Go Kaldırır Mı
Sonraki İçerikProbiyotikler, Anksiyete, Stres ve Depresyon
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz