Usb Flash Bellek Virüs Temizleme Nasıl Yapılır

10
33246

Usb Flash Bellek Virüs Temizleme Nasıl Yapılır
Eğer bilgileriniz sürekli bir flash bellek yardımıysa taşıyorsanız ve çok farklı bilgisayarlarda söküp takıyorsanız mutlaka sizede denk gelecektir bu virüs.Bu virüs dosyalarınız olduğu halde görünmez bir hale alır ve silindiğiniz zandersiniz ve bu durumda belleğinize biçimlendirme format gibi seçenekler uygulamayınız.

İlk olarak dosyaları görünür hale getirelim.Başlat a tıklayınız ve arama bölümüne CMD yazınız böylece msdos bölümü açılacaktır.Bu işlem esnasında flash belleğiniz bilgisayarınıza takılı halde bulunsun.Daha sonra flash bellek hangi sürücüde bulunuyor ise örnek veriyorum “F” Msdos bölümüne F: yazınız ve flash belleğe geçecektir. Burada F değişebilir.Daha sonra Msdos ekranına attrib /S /D -h -r -s yazınız ve entere basınız.
flash-bellek-virüs-temizleme
Bu işlem bittikten sonra flash belleğine sağ tıklayınız ve aç dedikten sonra içinde bulunan yabancı dosyaları siliniz yada virüs tarama programı ile taratınız.

Önceki İçerikMail adreslerini nasıl kopyalayabilirim
Sonraki İçerikWindows Safety Series Virüsü Silinir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

10 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz