Ücretsiz Online Depolama Alanı MegaCloud

0
1263

Genelde teknolojinin en güzel yanlarından biri bildiğiniz gibi ücretsiz olarak bazı şeyleri kullanabilmenizdir.Yani teknolojinin gelişmesiyle birlikte birçok sistemi yada başlangıç seviyesini ücertsiz kullanabilirsiniz.Bu servislerden son zamanlarda en çok kullanılan sistemleri ise Cloud sistemleri diyebiliriz.Daha önceden ise bu sistemlerin yerine Mail sistemlerini kullanıyorduk ve işimizi bir yere kadar görebiliyordu.Şimdi ise bulut sistemleri ise Mail sistemleri bir yere kadar kullanıldılar ve görevlerini Cloud sistemlerine devir ettiler diyebiliriz..

Piyasada birçok bulut sistemi bulunmaktadır.Dropbox, Google Drive, Yandex.Disk vb.. Biz sizlere ücretsiz olarak kullanım sağlayan MegaCloud sistemi hakkında bilgiler vereceğiz.

enkisa_banner

 

MegaCloud sitemi ücretli ve ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir bulut servisidir.Bilgisayarınızda bulunan bilgileri yedekleyebilir ve herhangibir arıza durumunda geri yükleme şansınız olacaktır.

ucretsiz-bulut-sistemiSisteme üye olduğunuz zaman size 50 GB’lık büyük bir alan sağlıyor.Yani ücretsiz olarak 50 GB bir alana sahip olacaksınız.Diğer sistemlere göre 50 GB’lık alan gerçekten iştah açıcı diyebiliriz.Tabi yükseltmek de sizin elinizde.Eğer bu alan size yetmiyorsa aylık uygun miktarlarda ödeme yaparak alanınızı büyütebilirsiniz.

bulut-sunucu-nedir

Panelde ise Windows işletim sistemi kullanılır gibi basit bir şekilde istediğiniz şekilde dosya oluşturabilir,yükleme yapabilirsiniz.Yani tamamen sizin istediğiniz yapan bir sistem diyebiliriz.Sistemi isterseniz Android ve İOS uygulamaları sayesinde akıllı telefonunuzda da kulllanabilir ve dosya yedekleme işlemi yapabilirsiniz.

Önceki İçerikEn İyi Ücretsiz Bulut Dosya Depolama Servisleri
Sonraki İçerikMasaüstünüz için En İyi Araba Duvar Kağıtları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz